Zavřít reklamu

Funkcí rychlonabíjení disponují již i Apple Watch. Technologii představil u jablečných hodinek Apple spolu s Apple Watch Series 7, kdy z 0 na 80 % se hodinky zvládnou nabít přibližně za 45 minut. Nebyl by to ale Apple, kdyby v něčem nebyl háček. Tuto novinku si totiž mohou uživatelé užít pouze za předpokladu, že vlastní rychlejší nabíjecí modul.

Na druhou stranu je nutné říct, že drtivá většina lidí nabíjí hodinky přes noc a člověk se musí opravdu hodně snažit, aby mu nevydržely až do večera. Na druhou stranu se může stát, že například nabít zapomenete a poté se hodí každá minuta nabíjení a každé procento baterie. Právě poté by se hodilo vlastnit Apple Watch Series 7 a novější s novým a rychlejším nabíjecím modulem. Bylo jej ale samozřejmě třeba koupit, neboť jej Apple nepřibalil. Nyní se ale mají v tomto směru věci změnit, což deklaruje vzkaz Applu výrobcům příslušenství, aby vyráběly už jen rychlejší modul. Pomalejší modul již nedostane od konce září certifikaci programu MFi. Pokud se ohlédneme do minulosti a zapomeneme na zvětšení úhlopříčky displeje o 1 mm, šlo o jednu z mála novinek, které Apple v souvislosti se Series 7 představil. Jinak tomu nebylo v podstatě ani u Apple Watch Series 8. jelikož by dle spekulací měly být nové hodinky (spolu s iPhony) představeny už 13. září, množí se všemožné spekulace. Podle některých se u Apple Watch Series 9 dočkáme nového čipu, což se očekávalo. Tím by ale výčet novinek, až na novou barevnou variantu, měl končit.
 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.