Zavřít reklamu

Fanoušci Apple Watch Ultra si i v letošním roce přijdou na své. Přestože ještě před pár měsíci to totiž vypadalo, že nová generace těchto hodinek hned tak nedorazí, nyní je již víceméně jasné, že podzim přeci jen jejich druhou generaci přinese. Příchod ostatně potvrdil před pár hodinami i reportér Bloombergu Mark Gurman, jehož zdroje se dlouhodobě ukazují jako jedny z nejpřesnějších vůbec. A nyní přinesly velmi dobrou zprávu. 

Jestli byl Apple u modelu Ultra za něco kritizován, pak je to mimo jiné fakt, že jsou k dispozici jen v jedné – světlé – barevné variantě. To se však příchodem jejich druhé generace změní. Gurmanovy zdroje totiž potvrdily přípravy tmavé barevné varianty s tím, že jí chtěl Apple představit už loni, ale nakonec si tento krok rozmyslel. Zdá se však, že odpískání tmavé u první generace Apple Watch Ultra bylo způsobeno spíš snahou Applu o připravení si co nejvíce novinek pro druhou generaci těchto hodinek, nežli o technické problémy či něco podobného. Tmavé varianty se tedy zřejmě nebude třeba jakkoliv obávat. Ostatně, tentýž odstín bude takřka 100% použit i u iPhonů 15 Pro (Max), které mají taktéž dorazit s titanovým rámečkem. 

Co se pak týče dalších novinek Apple Watch Ultra, Gurmanovy zdroje potvrdily dále nasazení rychlejšího procesoru, díky kterému by měly hodinky nejen zrychlit, ale taktéž by se měla prodloužit jejich výdrž baterie. Nová generace čipu řady S má být totiž podstatně energeticky úspornější, jelikož bude založena na modernějším výrobním procesu a má vycházet z novějších čipů pro iPhony. Bližší informace nicméně bohužel k dispozici nejsou a nám tak nezbývá než doufat, že budou stát novinky Apple Watch Ultra 2 skutečně za to. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.