Zavřít reklamu

Uložení oblíbených zpráv

Aplikace WhatsApp na vašem iPhonu vám mimo jiné umožňuje uložení vašich oblíbených zpráv. Vyberte zprávu, ke které chcete mít na WhatsAppu okamžitý přístup, a dlouze ji stiskněte. V menu, které se vám zobrazí, klepněte na Označit hvězdičkou. Takto označené zprávy najdete v Nastavení -> Zprávy s hvězdičkou.

Připnutí oblíbených konverzací

Pokud si s někým píšete na WhatsAppu opravdu často, případně chcete mít konverzace se specifickou osobou neustále na dosah, můžete si tuto konverzaci jednoduše připnout na horní část seznamu. Stačí v přehledu všech konverzací přejet po dané konverazce zleva doprava a v nabídce, která se vám zobrazí, zvolit Připnout.

5 skrytých triků na whatsapp

Přizpůsobení písma

V aplikaci WhatsApp na vašem iPhonu se nemusíte nutně spoléhat jen na výchozí základní písmo – můžete vyzkoušet a používat také jiné formáty. Pokud chcete například psát přeškrtnutým fontem, napište před a za text vlnovku, pro psaní tučně použijte hvězdičky.

Nejčastější konverzace

WhatsApp na iPhonu vám kromě jiného také umožňuje zjistit, s kterým z vašich kontaktů si nejčastěji píšete, respektive kolik zpráv jste si s danou osobou vyměnili. V pravém dolním rohu domovské obrazovky WhatsAppu klepněte na Nastavení a zamiřte do sekce Využití dat a úložiště. Klepněte na Využití úložiště, kde poté stačí už jen klepnutím vybrat požadovanou konverzaci a zjistit, kolik zpráv jste v jejím rámci zaslali.

Úspora úložiště

Aplikace WhatsApp ve výchozím nastavení automaticky ukládá do vaší galerie veškerá videa a fotky, které vám vaše kontakty pošlou. To ale může vést k rychlému zaplnění úložiště vašeho iPhonu, nehledě na to, že některé fotky zkrátka nechcete mít ve vaší galerii. Pro deaktivaci automatického ukládání fotek z WhatsAppu přejděte v aplikaci do Nastavení -> Chaty, kde následně deaktivujete položku Uložit do složky fotoaparátu.

Dnes nejčtenější

.