Zavřít reklamu

Bathing Water Quality

Kvalitu vody v místech, kde se hodláte koupat, se rozhodně nevyplatí podceňovat. Znečištěná nebo kontaminovaná voda vám může zkazit celou dovolenou. Informace o kvalitě vody vám spolehlivě poskytne aplikace s názvem Bathing Water Quality. Je k dispozici jak pro moře, tak i pro sladkovodní toky.

Aplikaci Bathing Water Quality stáhnete bezplatně zde.

Surfline

Řada lidí si jako dovolenkovou aktivitu oblíbila surfování. Pokud se tomuto krásnému sportu chcete letos v létě věnovat i vy, určitě oceníte aplikaci s názvem Surfline, která vám vždy poskytne aktuální a spolehlivé informace o vlnách, povětrnostních podmínkách, ale umožní vám také třeba vyhledat ideální místa pro surfování nebo si prohlédnout záběry z webových kamer.

Aplikaci Surfline stáhnete bezplatně zde.

UV Index Widget

Sluníčko je nádhernou a nedílnou součástí léta, k vystavování se jeho paprskům ale musíte přistupovat s rozumem. Aplikace UV Index Widget vám poradí, kdy se raději nevyplatí vycházet, jaký je aktuální UV index, nebo třeba jakými způsoby byste se v dané oblasti měli chránit.

Aplikaci UV Index Widget stáhnete bezplatně zde.

OCEARCH Shark Tracker

Aplikace OCEARCH Shark Tracker je naprosto nepostradatelným pomocníkem pro milovníky žraloků a dalších obyvatel mořských vod, stejně jako pro ty, kteří chtějí mít v průběhu dovolené pod kontrolou výskyt žraloků. Nabízí možnost sledování pohybu mořských živočichů v reálném čase, a poskytne celou řadu dalších zajímavých informací.

Aplikaci OCEARDCH Shark Tracker stáhnete bezplatně zde.

Water Tracker – Reminder

Kromě slunečních paprsků, žraloků, pohybu nebo třeba zdravé stravy je dobré si na dovolené hlídat také pitný režim – a tím teď rozhodně nemyslíme koktejly, vypité na pláži nebo v hotelovém baru. Se záznamem a hlídáním vašeho pitného režimu vám pomůže aplikace Water Tracker – Reminder, kde si můžete nastavit a sledovat vše potřebné.

Aplikaci Water Tracker – Reminder stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.