Zavřít reklamu

Countdown with Emoji

Odpočty všeho druhu jsou mezi uživateli iPhonu velmi oblíbené. Aplikace Countdown with Emoji vám umožní stanovit datum narozenin, svatby, dovolené nebo jakéhokoliv jiného významného dne, a sledovat odpočet v podobě přizpůsobitelného widgetu na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Countdown with Emoji stáhnete bezplatně zde.

Lumy – Beautiful Sun Tracker

Pokud je pro vás důležité sledovat časy západu a východu slunce – ať už kvůli focení, nebo třeba kvůli cestování, je pro vás důležitá i estetická stránka aplikace, a zároveň za ni neváháte zaplatit, můžete sáhnout po Lumy. Kromě výše zmíněných informací nabízí i předpověď počasí na další týden, a samozřejmostí jsou widgety na zamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Lumy stáhnete za 199 korun zde.

Foodlapse

Snažíte si hlídat zdravý jídelníček, ale občas „ulítnete“? Je to naprosto v pořádku, stává se to každému. S pomocí aplikace Foodlapse můžete ale tyto občasné „úlety“ snadno sledovat, což vám v některých případech může pomoci s lepší sebekontrolou. Získáte také přehled o tom, jaké faktory mají na vaše stravování zvyk. Foodlapse nabízí také podporu widgetů pro zamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Foodlapse stáhnete bezplatně zde.

Personal Best – Workouts

Personal Best je skvělým společníkem pro všechny, kteří se věnují pohybu a chtějí zároveň sledovat aspekty a parametry své fyzické aktivity. Ať už dáváte přednost sledování na iPhonu nebo Apple Watch, aplikace Personal Best se spolehlivě postará o to, aby vám vždy odprezentovala všechna související čísla, a to nejen prostřednictvím grafů v samotné aplikaci, ale také v podobě widgetů na zamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Personal Best stáhnete bezplatně zde.

OCR Scanner – QuickScan

OCR Scanner nabízí možnost efektivního skenování fyzických dokumentů, stejně jako jejich podepisování a další práci s PDF soubory. Samozřejmostí jsou funkce, jako je automatická detekce dokumentů, automatická korekce úhlu, možnost importů obrázků i PDF dokumentů a spoustu dalšího.

Aplikaci OCR Scanner – QuickScan stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.