Zavřít reklamu

Přestože se o chystaném AR/VR headsetu Applu hovoří v poslední době zejména v souvislosti s profesionálním využití například v kombinaci s Final Cutem, Logic Pro, rozšířením pracovní plochy v rámci macOS a dalšími podobnými věcmi, Apple u titulu nezapomene ani na hry. Co vše si budeme moci na headsetu zahrát sice zatím samozřejmě oficiálně známé není, nicméně zdá se, že je skutečně na co se těšit. Na AR/VR headset totiž pravděpodobně míří i veleúspěšná česká VR hra Beat Saber. 

Že se titulu Beat Saber na AR/VR headsetu Applu dočkáme naznačil spoluzakladatel studia Beat Games Jaroslav Beck na svém twitterovém účtu. Nenapsal na něj sice nic konkrétního, nicméně i z toho mála, do je k dispozici, se zdá příchod Beat Saber na AR/VR headset jako velmi pravděpodobný. Pokud se tyto předpoklady naplní, bude mít headset rozhodně čím zaujmout, studio Beat Games pak bude mít tu čest mít na produktu jednu z prvních her. 

Beat Saber je rytmická hra virtuální reality, která kombinuje hudbu, rychlost a dovednost. Hráči mají na starosti řezání světelných bloků pomocí světelných mečů, které drží v rukou. Cílem je správně zareagovat na přicházející hudbu a odsekat bloky ve správném směru a časování. Hra nabízí různé úrovně obtížnosti, které představují výzvu pro hráče na všech úrovních dovedností. Grafika ve hře je jednoduchá, ale barevná a zářivá, vytvářející energetickou a přitažlivou atmosféru. Beat Saber obsahuje široký výběr populární hudby různých žánrů, která dodává hře dynamiku a rozmanitost. Hráči mohou také vytvářet vlastní mapy s vlastními písněmi, čímž rozšiřují herní zážitek. Existují také soutěže a online žebříčky, které hráčům umožňují porovnávat své výkony s ostatními. Beat Saber je interaktivní a návyková hra, která poskytuje zábavu a cvičení zároveň. Díky svému jedinečnému konceptu a intuitivní hratelnosti se stala jednou z nejpopulárnějších her virtuální reality. Beat Saber je ideální volba pro milovníky hudby, rychlosti a výzvy, kteří chtějí zažít jedinečný zážitek ve virtuálním světě.

Dnes nejčtenější

.