Zavřít reklamu

Jak na iPhonu zablokovat číslo? Tuto otázku si možná někdy kladl snad každý uživatel. K blokování čísel nás mohou vést různé důvody. Někdy se může jednat o osobu z našeho okolí, která nás zkrátka obtěžuje, jindy mohou uživatelé záměrně blokovat nejrůznější phishingové nebo telemarketingové hovory. Ať už je váš důvod k blokaci telefonního čísla na iPhonu jakýkoliv, máme pro vás návod.

Blokování nežádoucích hovorů na iPhonu je naštěstí jednoduchý, rychlý a efektivní proces, a stejně také můžete snadno a rychle příslušné číslo v případě potřeby opět odblokovat. Co tedy dělat, když chcete na iPhonu zablokovat číslo?

Jak na iPhonu zablokovat číslo

Pokud hledáte způsob, jak na iPhonu zablokovat číslo, vězte, že se naštěstí nejedná o žádnou raketovou vědu. Stačí vědět, do jaké sekce systému zamířit, a na správném místě už můžete snadno a rychle obstarat vše potřebné.

  • Na iPhonu spusťte nativní Telefon.
  • Na liště ve spodní části displeje klepněte na Kontakty.
  • Vyberte kontakt, který chcete zablokovat, zamiřte zcela dolů, a klepněte na Zablokovat volajícího.
  • Pokud chcete zablokovat neznámé číslo z historie vašich hovorů, klepněte na liště ve spodní části displeje vašeho iPhonu na Historie.
  • Najděte příslušné číslo a klepněte na na pravé straně od daného čísla.
  • Klepněte na Zablokovat volajícího.

Pokud chcete vybraný kontakt naopak odblokovat, spusťte Nastavení -> Telefon -> Zablokované kontakty, vpravo nahoře klepněte na Upravit a poté u příslušného čísla zrušte blokováním klepnutím na červené kolečko se znaménkem „-“.

Dnes nejčtenější

.