Zavřít reklamu

Jak na iPhone vypnout vibrace je téma, které zajímá nejednoho jablíčkáře. Naše iPhony nám o příchozích hovorech, zprávách a nejrůznějších nofitikacích mohou dávat vědět všemi možnými způsoby. Jedním z nich jsou vibrace. Vibrace na iPhonu mohou být užitečné v případě, že máte vypnuté zvuky upozornění, ale nechcete propásnout příchozí hovor nebo zprávu. Co ale dělat, když chcete na iPhone vypnout vibrace?

Vibrace na iPhonu jsou skvělou tichou alternativou ke standardnímu vyzvánění, případně mohou toto vyzvánění efektivně doprovodit. Vibrace můžete na vašem iPhonu vypnout pro vyzvánění, zprávy, nebo pro všechna upozornění včetně výstrah před extrémním počasím a dalších varování.

Jak na iPhone vypnout vibrace

Pokud chcete na vašem iPhonu vypnout vibrace, stačí provést několik málo rychlých a snadných kroků. V nastavení si následně můžete sami zvolit, pro jaké případy si chcete na iPhonu vypnout vibrace. Pro vypnutí vibrací na iPhonu postupujte podle následujícího návodu:

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Zamiřte o něco níže a klepněte na položku Zvuky a haptika.
  • Klepněte na položku, u které chcete vypnout vibrace – například Vyzvánění.
  • Zcela dole klepněte na položku Žádná.
  •   Tímto způsobem můžete na iPhonu vypnout vibrace u vyzvánění, SMS, příchozí e-mailové pošty, kalendáře a celé řady dalších položek.

Tímto způsobem můžete na iPhonu vypnout vibrace pro volání, SMS, e-maily, nebo třeba kalednář. Pokud byste chtěli na iPhonu kompletně deaktivovat veškeré vibrace, je zapotřebí, abyste spustili Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk. Zde poté stačí jen deaktivovat možnost Vibrace.

Dnes nejčtenější

.