Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte skutečně kvalitní laptop pro práci, případně již delší dobu uvažujete nad pořízením Macu? Pak pro vás máme skvělý tip! Nyní totiž máte nejlepší příležitost si přijít na jablečný MacBook vůbec nejvýhodněji! V takovém případě by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout současná akce Mac to dokáže u iStores.sk. K dostání jsou totiž oblíbené a schopné laptopy, které mají rozhodně co nabídnout.

Mac to dokáže

Není vůbec žádným tajemstvím, že je MacBook prvotřídním zařízení pro práci, které vás rozhodně jen tak nezklame, ba právě naopak. Již od prvního okamžiku vás velice příjemně potěší, a to svou skvělou rychlostí a výkonem. Díky čipu M2 se jedná o nenahraditelného parťáka, který jen stačí spustit a můžete se instantně vrhnout do práce. Za zmínku také stojí celková efektivita. Díky tomu jablečné laptopy nabízí bezkonkurenční výdrž baterie, kdy laptop na jedno nabití vydrží klidně i celý den.

mac to dokaze istores.sk

Na Macu samozřejmě také fungují všechny důležité a potřebné aplikace, počínaje kancelářským balíčkem Microsoft Office, až například po Outlook, Google Workspace a mnoho dalších. Obrovská výhoda také spočívá v celkovém ekosystémy. Jablíčka si zkrátka moc dobře rozumí, což lze vidět především na kombinaci iPhonu a Macu. Kdykoliv tak můžete například zkopírovat obsah na iPhonu a okamžitě jej vložit na Macu. Takovýchto možností se nabízí hned několik. Celé to pak parádně uzavírá maximální zabezpečení. Jablečné počítače totiž nabízejí šifrování dat, čtečku otisku prstu Touch ID, technologii Gatekeeper a mnoho dalších. Není se proto čemu divit, že se jedná o prvotřídní zařízení právě pro práci.

Nabídka, ze které si určitě vyberete

Nyní se už pojďme podívat na samotnou nabídku Maců u iStores.sk. V rámci kampaně Mac to dokáže si můžete přijít na nejrůznější modely, a to dokonce včetně 24″ iMacu či Macu mini. Přijít si tak můžete například na takový MacBook Air M1 od 999 €, MacBook Air M2 od 1399 €, nebo na MacBook Pro M2 od 1499 €.

Zároveň platí zvýhodněná nabídka při nákupu na splátky! Pokud si nový Mac zakoupíte přímo v některé z prodejen iStores.sk, můžete si zařízení pořídit na splátky za podstatně výhodnějších podmínek než online. Například takový MacBook Air M1 vás v takovém případě vyjde na pouhopouhých 29 € na 36 měsíců!

Prozkoumejte nabídku Maců u iStores.sk zde

Dnes nejčtenější

.