Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud potřebujete pracovat s tabulkami, psát dokumenty, nebo dělat profesionální a dobře vypadající prezentace, pak je balíček Office doslova nejlepší volbou! Ačkoliv se nabízí i bezplatné alternativy, lze jednoznačně říct, že je MS Office bezkonkurenčně nejlepší ze všech. Aktuálně navíc, při příležitosti akce Godeal24 Labor Day, pořídíte Office 2021 Professional Plus jen za 13,05 €/PC, což je cena o více než 90 % nižší než v oficiálním Microsoft storu, kde vás produkt vyjde na 439,99 $! Godeal24 je profesionálním obchodem, který se zaměřuje na prodej počítačového softwaru. Prodávané produkty jsou samozřejmě bezpečné a spolehlivé. Pokud byste se navíc při instalaci setkali s jakoukoliv překážkou, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která vám s radostí pomůže. Samozřejmě zcela zdarma.

Godeal24

Časově omezená akce! Originální MS Office 2021 od 13,05 €!

Častově omezená akce! Originální Windows 10 a Windows 11 za nejlepší ceny!

Získejte cenově výhodné balíčky

Sleva až 50 % na Windows a Office! Slevový kód: SGO50

Prozkoumejte další slevy na Windows a Office zde

Další PC nástroje za nejlepší ceny!

Prozkoumejte další zlevněné PC nástroje zde

Jak zaplatit?

  • Přejděte na stránku s placením a pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet). Poté vyplňte takzvané „Billing Information“. 
  • Vyberte možnost „CWALLETCO“ a následně pokračujte klepnutím na „Continue“
  • Zkontrolujte svou objednávku a klepněte na „Place Order“
  • Následně budete přesměrování. Klikněte na „Choose payment methods“
  • Finále pak vyberte PayPal a pokračujte dle instrukcí

Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz, a to díky výrazným slevám na licence Microsoft a další zajímavý software. Přijít si tak můžete na Windows OS a MS Office za zcela bezkonkurenční ceny! Užijte si proto doslova bezstarostné nakupování s digitálním doručením na Godeal24, kdy aktivační klíč společně s návodem obdržíte prostřednictvím e-mailu ihned po dokončení objednávky. Když k tomu ještě přidáme 98% excelenetní hodnocení na portálu TrustPilot a 24/7 expertní technickou podporu, můžete si být jisti tím, že vsázíte na kvalitu.

Godeal24 nabízí nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která je už navždy k dispozici všem zákazníkům. Obrátit se tak na ni můžete s jakýmkoliv dotazem či problémem.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com 

Dnes nejčtenější

.