Zavřít reklamu

Duše

Pixar Animation Studios vás vezmou na dobrodružnou cestu z ulic New York City do vzdálených končin kosmu, kde získáte odpovědi na nejzásadnější existenciální otázky.

Disney+ si můžete předplatit zde

Rozbitý robot Ron

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti.

Disney+ si můžete předplatit zde

Slavný Myší detektiv

Animovaný detektivní film od studia Disney. Olivia se obrátí na myšího detektiva Basila z Baker Street, aby ji pomohl nalézt jejího zmizelého otce. Stopy vedou k profesoru Ratiganovi, zlotřilému zločinci, kterého musí Basil přechytračit!

Disney+ si můžete předplatit zde

V hlavě

Když se malá Riley přestěhuje, její emoce – Radost, Strach, Vztek, Nechuť a Smutek – ji pomáhají vyrovnat se se změnou. Pak se ale Radost a Smutek ztratí a musí navštívit všechny kouty Rileyiny mysli.

Disney+ si můžete předplatit zde

Velká šestka

Walt Disney Animation Studios uvádí akční animovanou komedii Velká šestka o dospívajícím geniálním konstruktérovi robotů Hiru Hamadovi, který s pomocí party novopečených akčních hrdinů musí zachránit své město, San Fransokyo, před jistou zkázou.

Disney+ si můžete předplatit zde

Doba ledová

Mamutí samotář s tragickou minulostí se přidává k vtipnému lenochodovi a intrikánskému šavlozubému tygrovi na jejich nebezpečné cestě, která má za cíl vrátit jednoletého chlapce jeho otci lovci. Na Disney+ najdete i tituly Doba ledová 2 , Doba ledová 3 , Doba ledová 4Doba ledová: Mamutí drcnutí.

Disney+ si můžete předplatit zde

Vzhůru do oblak

Místo toho, aby si pan Fredericksen sbalil kufry do domova důchodců, přiváže ke svému domku tisíce pestrobarevných balónků, vylétne s ním do oblak a zamíří do daleké Jižní Ameriky. Na palubě létajícího domu má však černého pasažéra.

Disney+ si můžete předplatit zde

Zloba: Královna všeho zlého

„Zloba: Královna všeho zlého“ je pokračováním příběhu nejslavnější záporné postavy studia Disney, ztvárněné Angelinou Jolie. Zloba a její kmotřenka Růženka zjišťují, jak silná a zároveň křehká a složitá jsou rodinná pouta, která je k sobě vážou, neb je ohrožují zásnuby, nečekaní spojenci i nové a nebezpečné temné síly.

Disney+ si můžete předplatit zde

Rebelka

Studio Pixar vás zve na báječné dobrodružství, jež se odehrává ve starobylém království plném tajemství a tradic. Příběh plný emocí, nezapomenutelných postav a typicky pixarovského humoru je zárukou skvělé zábavy pro celou rodinu.

Disney+ si můžete předplatit zde

Popelka

Snímek inspirovaný klasickou pohádkou Popelka oživuje nesmrtelný animovaný film z roku 1950 ve vizuálně strhujícím zpracování pro novou generaci diváků.

Disney+ si můžete předplatit zde

Garfield ve filmu

Žárlivý Garfield vyláká Odieho z domu a ten se zatoulá. Garfield se pak cítí provinile a když zjistí, že je Odie v nebezpečí, vyráží s bříškem plným lasagní do akce, aby ho zachránil.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.