Zavřít reklamu

Několikadenní čekání je u konce. Počínaje 8. hodinou ranní totiž spustil Apple prodeje nové barevné varianty iPhonů 14  a 14 Plus, kterou minulý týden skrze tiskovou zprávu představil. Pokud vás tedy žlutý kabátek telefonu oslovil a v posledních dnech jste si jej rozhodli předobjednat, s trochou štěstí si jej budete moci již dnes rozbalit a začít jej využívat.

O příchodu žluté barevné varianty iPhonu 14 a 14 Plus se začalo poměrně hlasitě spekulovat teprve na konci předminulého týdne s tím, že kromě představené žluté leckdo očekával i příchod nové barvy pro iPhone 14 Pro a Pro Max. Tak se však poměrně překvapivě nestalo a jablíčkáři, kterým nynější barvy řady Pro nesedí, si tak musí počkat do září a příchodu iPhonů 15 Pro. Spolu s nimi se má totiž jako již tradičně nová barva ukázat, přičemž tentokrát by se mělo jednat o tmavě červenou. Je tedy rozhodně na co se těšit.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně). Chceš ušetřit, tak zkus najít na Tipli slevové kódy nebo využij cashback.

Dnes nejčtenější

.