Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Macy jsou mezi uživateli čím dál tím oblíbenější. Vzhledem k tomu, jak zejména díky přechodu Applu na vlastní procesory skvěle fungují se však ve výsledku této skutečnosti absolutně nejde divit. Tolik „muziky“, kolik za své peníze u Maců s Apple Silicon dostanete, jste totiž nikdy dřív absolutně dostat nemohli. A o jakých že kladech se to vlastně bavíme?

PR-macdoesthat-small

Pozitiv, které dnešní Macy s Apple Silicon přináší, je celá řada. Kdybychom však měli přeci jen pár klíčových aspektů vypíchnout, byla by to bezesporu extrémní rychlost a celkový výkon, díky čemuž zvládají i levnější stroje úkony, na které byly ještě před lety potřeba počítače za vyšší desítky či nižší stovky tisíc korun. Velmi rychlý je tedy z logiky věci na Macích i multitasking, který je v kombinaci s gesty pro trackpad či Magic Mouse jednou z hlavních zbraní macOS. Pokračovat bychom mohli přes dlouhou výdrž baterie u MacBooků, díky čemuž tak na nich lze pracovat klidně i celý den na jedno nabití. Pokud vás pak zajímá například kompatibilita s aplikacemi či ostatními Apple produkty, vězte, že z obou věcí budete naprosto nadšení. Spolupráce s ostatními Apple produkty je totiž naprosto dokonalá a kompatibilita s aplikacemi se za poslední roky taktéž extrémním způsobem zlepšila, díky čemuž je tak jen velmi málo aplikací, které by macOS nepodporovaly. Když k tomu všemu navíc přičteme překrásný design Maců spolu s jejich mimořádnou bezpečností zajištěnou jak hardwarovými tak i softwarovými prvky, dostáváme stroje, které se zkrátka vyplatí. 

Velmi pozitivní zprávou je přitom nyní to, že lze nyní u iStores.sk získat Macy za super podmínek. Konkrétně jde o: 

  • MacBook Air M1 už od 999 € nebo na splátky za 29 € na 36 měsíců
  • MacBook Air M2 už od 1299 € nebo na splátky od 39 € na 36 měsíců 
  • MacBook Pro M2 už od 1439 € nebo na splátky od 44 € na 36 měsíců

Jen pozor, zvýhodněná výše splátek je uplatnitelná jen při nákupech v kamenných obchodech iStores. Ty však rozhodně stojí za to navštívit už kvůli možnosti si jednotlivé stroje „osahat“ naživo, takže věříme, že pro vás jejich návštěva problémem nebude. 

Více informací o akci na Macy se dozvíte zde

Dnes nejčtenější

.