Zavřít reklamu

V novějších verzích operačního systému iOS mají uživatelé mnohem větší možnosti přizpůsobení vzhledu. Již nějakou dobu si například jablíčkáři mohou nastavit vlastní ikonky aplikací. Přinášíme vám výběr zajímavých balíčků ikonek, které by se vám mohly hodit.

Jak změnit ikony aplikací v iOS

  • Spusťte aplikaci Zkratky a klepnutím na „+“ zahajte tvorbu nové zkratky. Zkratku pojmenujte po klepnutí na příslušné pole v horní části obrazovky iPhonu.
  • Klepněte na Přidat akci, poté do vyhledávacího pole zadejte „Otevřít aplikaci“ a přidejte akci.
  • Klepněte na Aplikace a vyberte požadovanou aplikaci.
  • V pravém horním rohu klepněte na ikonku nastavení a aktivujte možnost Přidat na plochu.
  • Název ikonky změňte na název příslušné aplikace.
  • Klepněte na ikonku a zvolte buďto Vyberte soubor nebo Vyberte fotku – podle toho, kde se nachází ikonka, kterou chcete použít.
  • Vyberte požadovanou ikonku a poté vpravo nahoře klepněte na Přidat.

Ikonky s květinovým pozadím

Už netrpělivě vyhlížíte jaro? Můžete ho prozatím přenést alespoň na plochu vašeho iPhonu, a to v podobě těchto ikonek s pestrobarevným květinovým pozadím. Ikonky mají podobu čtverců, na kterých se na barevném květinovém podkladu nachází bíle vykreslené ikonky aplikací, jako je třeba Instagram, Google Chrome, Fotoaparát nebo Kalendář.

Ikonky s květinovým pozadím stáhnete zde.

Fialovobílé ikonky

Máte v oblibě fialovou barvu? Pak si rozhodně přijdete na své s tímto balíčkem ikonek. Jsou laděné to tlumené fialové barvy ve světlejším odstínu, samotná loga aplikací jsou zde vyvedena v bílé barvě. Najdete zde převážně oficiální loga oblíbených aplikací třetích stran, ale i Apple aplikací.

Fialovobílé ikonky stáhnete zde.

Ikonky s mramorovým pozadím

V tomto balíčku najdete několik desítek ikonek čtvercového tvaru s mramorovým pozadím v převážně modrošedém odstínu. Na tomto pozadí se nachází bíle vykreslená loga aplikací třetích stran, Apple aplikací a symbolů. Najdete zde ikonky aplikací, jako je třeba Safari, Poznámky, Nastavení, ale také loga streamovacích služeb nebo nejrůznějších komunikačních aplikací.

Ikonky s mramorovým pozadím stáhnete zde.

Meruňkové ikonky

Libujete si spíše v zářivějších, do oranžova laděných tónech? Pak si můžete zkusit vyzdobit plochu vašeho iPhonu těmito ikonkami v meruňkovo-bílé barvě. Na pastelovém meruňkovém pozadí se nachází ikonky aplikací a nejrůznější loga v bílé barvě. Najdete zde například logo Starbucks, aplikací jako Twitter, Twitch či Spotify, nechybí ale ani Netflix nebo jablečné aplikace jako telefon, Poznámky či Domácnost.

Meruňkové ikonky stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.