Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Microsoft již naplno propaguje svůj nejnovější operační systém Windows 11, kvůli čemuž navíc 31. ledna 2023 zrušil možnost digitálního stažení Windowsu 10. To znamená jediné – pokud máte zájem o koupi Windows 10, musíte se obrátit na jiného prodejce. Jak a kde ale pořídit originální Windows 10 za nejnižší cenu? V takovém případě by vám neměla uniknout nabídka obchodu Godeal24, který se specializuje na prodej originálních licencí pro Windows, MS Office a pro další software. Godeal24 navíc garantuje bezpečnost a spolehlivost u každé licence. Aby toho nebylo málo, při příležitosti současné valentýnské akce Godeal24 Valentine’s Day Sale si můžete přijít na Windows 10 Pro již od 6,12 €/PC! Ačkoliv Microsoft už Windows 10 neprodává, tak i přesto má systém i nadále podporu a bude dostávat nadcházející aktualizace až do 14. října 2025, díky čemuž se nemusíte obávat například virů, spywaru a dalšího škodlivého softwaru. Windows 10 nadále podporuje možnost bezplatné aktualizace na Windows 11!

Godeal24

Originální Windows 10 již od 6,12 €/PC

Windows 11 je oficiálně k dostání prostřednictvím obchodu Microsoft Store za 199,99 $. Při příležitosti akce Godeal24 Valentine’s Day Sale si můžete přijít na Windows 11 Pro jen za 10,25 €. Když navíc licencí koupíte víc, získáte ještě větší slevu. Při koupi Windows 11 Pro 5PC vás totiž jedna licence vyjde na pouhopouhých 9,79 €! Microsoft proto nejen že propaguje Windows 11, ale zároveň pracuje na operačním systému, který maže pomyslné hranice mezi cloudem a zařízením, kdy zároveň integruje rozsáhlé možnosti umělé inteligence. Není se proto čemu divit, že lidé začali spekulovat, zdali se nejedná o náznak příchodu Windows 12. Navíc s rostoucí popularitou ChatGPT s možnostem OpenAI je možné, že se nativní aplikace jako hodiny, fotky, email, kalendáře, kamery a mikrofony dočkají zcela zásadního vylepšení.

Originální Windows 11 Pro od 9,79 €!

Pokud byste rádi zapracovali na vaší produktivitě s aplikacemi jako Word, PowerPoint nebo Excel, ale nechcete zbytečně utrácet více peněz, pak byste neměli přehlédnout ani další slevy z akce Godeal24 Valentine’s Day Sale. Přijít si můžete na aktuální Office 2021 již za 24,25 €! Godeal24 je oblíbeným prodejcem softwaru všeho druhu. Přijít si můžete jak na kancelářské nástroje pro zvýšení vaší efektivity, až po software pro úpravu fotografií, správu souborů, zabezpečení a mnoho dalších. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a přijďte si na aplikace, které potřebujete.

Skvělá sleva! Microsoft Office za nejnižší ceny!

Sleva 62 % na balíčky a MS Office! Slevový kód: SGO62

Prozkoumejte další zlevněné balíčky zde

MS Office pro Mac

Sleva až 50 % na Windows! Slevový kód: SGO50

Prozkoumejte další zlevněný Windows zde

Další PC nástroje za nejlepší ceny!

Prozkoumejte další zlevněné nástroje zde

Nákupem na Godeal24 můžete náramně ušetřit, a to konkrétně na zlevněných licencích Windows, IT bezpečnostním softwaru a dalších nástrojích jako IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoha dalších. Získat můžete Windows a MS Office za zcela bezkonkurenční ceny. Díky Godeal24 si navíc můžete být jistí tím, že se jedná o 100% funkční a bezpečný software, k čemuž navíc získáte doživotní podporu a garantované aktualizace přímo od Microsoftu.

Godeal24 zároveň nabízí takzvané digitální doručení, kdy vám software spolu s aktivačním klíčem přijde ihned po dokončení objednávky prostřednictvím e-mailu. Navíc se obchod na srovnávacím portálu TrustPilot pyšní skvělým hodnocením, v 98 % případů obdržel ohodnocení v podobě „excelentní“, na čemž má podíl i jeho nepřetržitá 24/7 expertní technická podpora, kterou můžete kdykoliv využít. Nepropásněte proto současnou příležitost ušetřit na softwaru až 90 %.

Jak už jsme zmínili, Godeal24 nabízí nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která je navždy k dispozici všem zákazníkům. Ať už vás tedy trápí cokoliv, vždy se můžete obrátit na odborníky.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.