Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Darby a nebožtíci

Darby Harperová se ocitla na pokraji smrti, v důsledku čehož získala schopnost vidět mrtvé. Volný čas teď tráví tím, že radí osamělým duchům s nedokončenými záležitostmi. Při podivné nehodě během žehlení vlasů nečekaně zemře Darbyina rivalka Capri, vůdkyně nejelitnější party na škole. O pomoc tato nemrtvá primadona požádá právě Darby.

Disney+ si můžete předplatit zde

Willow: Behind the Magic

Zapomeňte na vše, co víte, nebo na vše, co si myslíte, že víte – zapomeňte i na to, co si myslíte, že víte. Nahlédněte hluboko do zákulisí nové série Willow od Lucasfilmu a poslechněte si její nové hvězdy i vracející se legendy. Sledujte, jak znovu ožívá magie, pokračují dobrodružství a odhaluje se nebývalá rivalita!

Disney+ si můžete předplatit zde

Jak se natáčel Black Panther: Wakanda nechť žije

Sledujte, jak se natáčel film Black Panther: Wakanda nechť žije, ve kterém příběhem hodným zesnulého krále složili herci a štáb poklonu T’Challovi. Prostřednictvím intimního pohledu do zákulisí a rozhovorů uvidíte, jak se Shuri ujímá role wakandské hrdinky a čelí novému nepříteli z hlubin oceánů, Namorovi.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

Lovci pokladů: Na hraně historie

Život Jess Valenzuelové se obrátí vzhůru nohama, když jí enigmatický cizí muž dá stopu k pokladu, jenž byl ztracen několik set let a může mít spojitost s jejím dlouho zesnulým otcem. Jess umí řešit hádanky a její schopnosti jsou pořádně otestovány, když se svými přáteli následuje řadu stop ukrytých v amerických artefaktech a památkách. Dokáže Jess přechytračit obchodnici se starožitnostmi na černém trhu v závodě o největší ztracený poklad v historii a odhalit pravdu o minulosti své rodiny?

Disney+ si můžete předplatit zde

Star Wars: Vadná várka

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé.

Disney+ si můžete předplatit zde

Stalo se v Montaně

Soukromí detektivové Cassie Dewellová a Cody Hoyt spojí síly s Codyho odcizenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou a vydají se pátrat po dvou sestrách unesených řidičem kamionu na odlehlé silnici v Montaně. Když zjistí, že nejde o jediné dívky, které v této oblasti zmizely, pustí se do boje s časem, aby zabijáka zastavili, než zmizí další žena.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.