Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Microsoft Office je bezkonkurenčně nejlepším kancelářským balíčkem vůbec. Má ale jeden problém – není zrovna nejlevnější a mnoho lidí si licenci pro Office 2021 Pro nemohou za oficiálních 439,99 $ dovolit. Samozřejmě se nabízí i bezplatné alternativy v podobě LibreOffice či OpenOffice, ale u těch je nutné upozornit na jejich kompatibilitu a stabilitu. Dobrou zprávou ale je, že i za velice nízkou cenu si můžete přijít na Microsoft Office a užít si všech jeho benefitů v podobě aplikací Word, Excel či PowerPoint. Oblíbený prodejce Godeal24 totiž přichází s úžasnou akcí Office Software Sale, díky které si můžete přijít na Office 2021 Pro za pouhopouhých 24,25 €! Díky této akci si tak můžete aktualizovat váš počítač, nebo si přijít na více verzí systému Windows za podstatně nižší ceny a ve finále ušetřit až 90 % z původních cen! Originální Windows 10 Pro je totiž k dostání pouze od 7,25 € a zároveň podporuje upgrade na nejnovější Windows 11 Pro. K dostání je také řada počítačových nástrojů. Zmínit můžeme například PDF editor pro zvýšení vaší produktivity, Ashampoo PDF Pro 3, který vám pomůže s úpravou, prohlížením a převáděním dokumentů. Godeal24 tak zajišťuje perfektní nákupní zážitek s mnoha výhodami a nejnižšími cenami.

Godeal24

Časově omezená nabídka! Office Software

Kup víc, ušetři ještě více: Balíčky Windows a Office

Sleva 62 % na balíčky a Office! Slevový kód: SGO62

Prohlédněte si další zlevněné produkty zde

MS Office pro Mac

Sleva až 50 % na Windows! Slevový kód: SGO50

Prohlédněte si další zlevněné produkty zde

Další PC nástroje za nejlepší ceny!

Prohlédněte si další nástroje zde

Godeal24 je přeprodejcem Microsoft licencí a dalšího oblíbeného softwaru, díky čemuž si můžete přijít na Windows a MS Office za zcela bezkonkurenční ceny, stejně tak jako na nástroje od IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Celkově můžete ušetřit až 90 %. Licence jsou samozřejmě 100% originální a plně funkční. Godeal24 navíc zná historii každé prodávané licence, a proto dokáže zajistit jejich bezchybnou funkčnost. Právě proto jsou licence také doživotní. Jakmile dojde k jejich aktivaci, můžete je používat bez sebemenších limitací. V případě operačních systémů či kancelářských balíčků tím také získáte nárok na nadcházející aktualizace.

O spolehlivosti obchodu Godeal24 jasně vypovídá jeho online reputace. Na srovnávacím webu TrustPilot prodejce obdržet ohodnocení „excelentní a skvělý“ v 98 % recenzí. Tomu vděčí nejen rozsáhlé nabídce a jednoduchému systému nakupování, ale hlavně svým nízkým cenám, kdy si uživatelé mohou přijít na originální produkty s celkově až 90% slevou! Díky digitálnímu doručení navíc okamžitě obdržíte aktivační kód prostřednictvím e-mailu, aniž byste na něj museli zdlouhavě čekat.

Godeal24 se zároveň pyšní nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporou, která je už napořád k dispozici všem zákazníkům. V případě jakýchkoliv dotazů se na ni neváhejte obrátit.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.