Zavřít reklamu

Short Flow – Lock Screen

Aplikace s názvem Short Flow – Lock Screen vám umožní přizpůsobit si widgety na zamknuté obrazovce vašeho iPhonu skutečně na maximum. Díky této aplikaci si můžete na zamknutou obrazovku umístit zkratky pro vaše oblíbené aplikace, ale třeba také webové stránky nebo nejrůznější akce. Aplikace nabízí také přednastavené presety, a nabízí podporu pro iPhony s Always-On displejem.

Aplikaci Short Flow – Lock Screen stáhnete bezplatně zde.

Device Monitor

Device Monitor je užitečný pomocník, který vám poskytne dokonalý přehled o tom, co se odehrává ve vašem iPhonu. Díky této aplikaci zjistíte detaily o CPU, paměti, síťovém připojení a dalších důležitých parametrech. Díky podpoře widgetů v iOS 16 si navíc můžete vybrané informace nechat zobrazit i na zamknuté obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Device Monitor stáhnete bezplatně zde.

to Stories

Pokud často přispíváte na sociální sítě, případně jsou pro vás tyto sítě zdrojem obživy, možná se vám bude hodit aplikace s názvem to Stories. to Stories vám nejen pomůže s tvorbou obsahu na Instagra, ale umí spolupracovat i s řadou dalších aplikací, vytvářet koláže i komplexní příspěvky do Insta Stories a spoustu dalšího. Pokud vám záleží na počtu vašich sledujících, můžete o něm mít díky widgetu přehled přímo na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci to Stories stáhnete bezplatně zde.

Historico

Máte rádi historické zajímavosti? Pak vás zaručeně potěší aplikace s názvem Historico. Aplikace Historico vám každý den přinese zajímavá fakta o událostech, které se odehrály v daný den v minulosti. Historico navíc nově podporuje také widgety na uzamknuté obrazovce iPhonu s iOS 16.

Aplikaci Historico stáhnete bezplatně zde.

Tally

Aplikaci Tally jsme již v minulosti zmínili například v našem článku o aplikacích pro sledování zdraví. Jedná se o šikovný nástroj, který vám umožní sledovat prakticky cokoliv, a opravdu se nemusí nutně jednat jen o symptomy nemocí. Počítáte uspořené peníze, vystoupané schody, vypité sklenice vody? Tally vám pomůže, a navíc vám příslušné údaje zobrazí v podobě widgetů na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Tally stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.