Zavřít reklamu

Two Inns at Miller’s Hollow

Two Inns at Miller’s Hollow je strategická RPG hra, která se nechala inspirovat tituly jako Mafia, Two Rooms and a Boom nebo Werewolf. Vaším úkolem bude buďto ochraňovat krále před konverzí k církvi, nebo naopak pomoci papeži odhalit, kde se král skrývá.

Hru Two Inns at Miller’s Hollow stáhnete zde.

To the Top

O hře To the Top se říká, že je „hrou za trest“ – přesvědčit se o tom můžete na vlastní kůži. Jedná se o zdánlivě jednoduchou 2D plošinovku, ve které se pohybujete do stran, míříte myší a vystřelujete se na plošinky. Nic ale není tak snadné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jak dlouho vydrží vaše nervy?

Hru To the Top stáhnete zde.

Margo

Margo je zvláštní příběhovka, která není úplně pro každého. Jedná se o krátkou hru typu point and click, jejíž hraní by vám nemělo zabrat více než několik desítek minut. Hlavní postavou je Margo, která se právě probudila z náhodného spánku. Hráč musí plnit různé úkoly, které se plní kliknutím a tažením, aby Margo provedl celým večerem.

Hru Margo stáhnete zde.

BABBDI
Najděte cestu ven z BABBDI v tomto krátkém, ale velmi zábavném first person walking simulatoru s prvky adventury a plošinovky. Navštivte město BABBDI, opuštěnou čtvrť ve vnějším prstenci megalopole. Seznamte se s jeho obyvateli a zjistěte, jak z něj uniknout. Nacházejte různé předměty odemykající speciální pohybové schopnosti.

Hru BABBDI stáhnete zde.

My Loving Wife

Každý den se vracíte z práce domů, abyste strávil čas se svou ženou, která vás miluje nade vše, a vy cítíte totéž a doufáte, že čas, který spolu oba trávíte, bude trvat navždy. Ne vždy je však vše dokonalé. My Loving Wife je hra s možností volby postav a ovlivnění příběhu, hru můžete dohrát do několika různých konců.

Hru My Loving Wife stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.