Zavřít reklamu

Rok 2022 skončil a spolu s tím přišel také čas na bilancování. Pokud patříte mezi předplatitele streamovací služby HBO Max, možná vás zajímá, jaké filmy v letošním roce na této platformě nejvíce sledovali tuzemští diváci. Jak vypadá žebříček nejsledovanějších filmů na HBO Max za rok 2022 u nás?

Zmíněný žebříček je sestavený na základě divácké sledovanosti. Váš názor na to, jaké byly nejlepší filmy na HBO Max za uplynulý rok, se může od tohoto žebříčku diametrálně lišit. O vaše vlastní tipy se s námi můžete podělit v komentářích.

Jidáš a černý Mesiáš

Informátor FBI William O’Neal se infiltruje do illinoiské pobočky Strany černých panterů, aby sledoval jejich charismatického vůdce Freda Hamptona. Obratný O’Neal snadno manipuluje svými kolegy i těmi, pro které pracuje…

Elvis

Vizionářský, na Oscara nominovaný režisér Baz Luhrmann velkolepě zachycuje dvacet let života a hudební kariéry Elvise Presleyho ve světle jeho komplikovaného vztahu s tajemným manažerem Tomem Parkerem…

Otec nevěsty

Dlouholetí manželé Billy a Ingrid jsou překvapeni, když jejich nejstarší dcera Sofia přijede na návštěvu do Miami a seznámí je se svým novým přítelem Adanem a jejich společnými plány na život v Mexiku.

Střípky

Zástupce šerifa Joe „Deke“ Deacon je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi.

The Matrix Ressurections

Již téměř dvacet let žije Neo poklidný život v San Franciscu. Jeho terapeut mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. Jednoho dne mu Morpheus nabídne červenou pilulku, aby znovu otevřel svou mysl Matrixu…

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál pověří magizoologa Mloka Scamandera vedením neohroženého týmu kouzelníků, čarodějek a jednoho odvážného mudlovského pekaře, aby utkali s mocným Gellertem Grindelwaldem a jeho rostoucím zástupem stoupenců.

Král Richard 2: Zrození šampionek

Příběh Richarda Williamse (Will Smith), legendárního trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu.

Kimi

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen.

Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

Batman

Batman už druhým rokem bojuje proti zločinu a odhaluje korupci v Gotham City. Zároveň pronásleduje sériového vraha Riddlera, který se zaměřuje na místní smetánku. Během vyšetřování je Batman nucen získat nové spojence…

Dnes nejčtenější

.