Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ten nejnovější iPhone za necelých 20 000 Kč? Za tak skvělou cenu jej nekoupíte ani v bazaru, natož téměř nový! V akci Dostupná Středa zítra najdete jen 20 kusů modelu iPhone 14 128GB eSIM, tak si s nákupem pospěšte.

Na akci Dostupná Středa je radno si vždy počkat, protože ceny telefonů ve slevě jsou opravdu skvělé. Ale 14ka, která je věčně nedostupná, za 19 990 Kč? To je naprostá bomba. Takže pokud toužíte po téhle fata morganě od Applu, nastavte si budíky na půlnoc a nenechte si ji vyfouknout!

Dostupná středa

Proč byste po modelu iPhone 14 128GB eSIM měli koukat? Tak zaprvé je to hardware: Chip A15 Bionic s 5jádrovým GPU, operační paměť 6 GB, baterie s výdrží přes 20 hodin přehrávání videa. Za druhé se iPhone 14 pyšní novým Photonic Engine, díky kterému budou vaše fotografie a videa krásně osvětlené, ostré a bez artefaktů i v šeru. iPhone 14 se řadí mezi to nejlepší na trhu, takže pokud vyžadujete špičku ve své třídě, je to telefon pro vás.

A co všechno za necelých dvacet tisíc dostanete? DostupnyiPhone.cz přibaluje ke každému telefonu(narozdíl od Apple) příslušenství a taky slevu na příští nákup nebo servis. Dvouletá záruka je narozdíl od ostatních prodejců samozřejmostí. Pokud kupujete telefon jako dárek, tak se můžete spolehnout na jistotu bezplatné výměny až do poloviny ledna.

DostupnyiPhone.cz je jedním z nejkvalitnějších prodejců výstavních a použitých telefonů u nás. Pyšní se více než 600 pozitivními recenzemi na Google, takže kvalita zařízení opravdu odpovídá deklarované třídě. A nejnovější iPhone za necelých 20 000 Kč najdete opravdu jen u nich.

Dnes nejčtenější

.