Zavřít reklamu

Chcete si na Vánoce udělat radost novým iPhonem, nebo jej plánujete věnovat někomu z vašich nejbližších? Pokud ano, pak by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout oblíbený iPhone SE 3 (2022). Doslova se jedná o jeden z nejlepších telefonů v poměru cena/výkon, který vám za málo peněz poskytne spoustu muziky. A aby toho nebylo málo, u mac-outlet.cz jej nyní pořídíte s nevídanou slevou!

Nový iPhone za pohádkové ceny

iPhone SE 3 (2022) nyní máte příležitost zakoupit za bezkonkurenčních 8 990 Kč. Cena je nízká hlavně kvůli toho, že se jedná o takzvaně zánovní telefon. Rozhodně se ale není čeho obávat. Zařízení pochází z originální distribuce Apple a může nanejvýš jevit nepatrné známky používání. O kvalitě a spolehlivosti v tomto ohledu jasně hovoří 24měsíční záruka.

Mac-outlet.cz iPhone SE 3 (2022)

Pojďme si ale ještě rychle shrnout, co zmiňovaný model iPhone SE 3 (2022) vlastně nabízí. Přestože na první pohled může klamat svými kompaktními rozměry, ve skutečnosti se jedná o nesmírně schopné zařízení, které disponuje moderním čipem A15 Bionic (stejně jako iPhone 14), kvalitním 4,7“ Retina HD displejem či podporou pro 5G připojení. To vše ještě podtrhává čtečka otisků prstů Touch ID, skvělá výdrž baterie, odolné tělo s krytím IP67 a neuvěřitelně schopný fotoaparát, který navíc těží z výkonného čipu. Nepromeškejte proto tuto jedinečnou příležitost! Nyní navíc máte k zařízení dopravu zcela zdarma.

iPhone SE 3 (2022) zakoupíte za 8 990 Kč zde

Dnes nejčtenější

.