Zavřít reklamu

Vánoce se blíží neúprosným tempem. Pokud nechcete shánět dárky na poslední chvíli, možná je na čase s kupováním dárků začít. Jablečný iPad se řadí mezi velmi oblíbené produkty, které má dnes leckdo doma. Pokud váš blízký nedá na svůj iPad dopustit, zřejmě mu uděláte radost nějakou věcí, která mu jeho používání ještě více zpříjemní. Možná vám ve výběru pomůže náš níže umístěný seznam.

Do 1000 korun

Držák na tablet AKASA

Pro sledování videí, filmů či psaní se hodí mít tablet na stole v horizontální či vertikální poloze. Jelikož není vhodné jej opírat například o sklenici, můžeme doporučit tento držák. Je stabilní a vyrobený z odolného materiálu. Potěší také cenou, neboť je k dostání za pouhých 289 korun.

Držák na tablet AKASA zakoupíte zde

Apple USB-C nabíjecí kabel 2m

Nabíjecí kabely společnosti Apple trpí jedním zásadním neduhem – rády se lámou. Jedná se tak o nejčastější příslušenství k iPadu, které je nutné si pořídit. Tento nabíjecí a datový kabel od Applu má délku 2 metry. Pokud tedy budete chtít tablet při nabíjení používat, nebudete muset být tak blízko ke zdroji. Jeho cena je 589 korun.

AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 1m koupíte zde

AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge 3.0

Protože energie není nikdy dost, jistě vy i vaši blízcí oceníte powerbanku s parádní kapacitou. 20000mAh už je skutečně dost na to, aby to postačilo na několikeré nabití telefonu, tabletu či jiného zařízení. Powerbanka nabízí 3 výstupy (dokáže tedy zároveň nabíjet 3 zařízení), a sice dvojici USB-A a jeden kombinovaný USB-C. Je zde podpora rychlého nabíjení (18W) pro vstup i výstup, což lze jistě ocenit. Její cena je 899 korun.

Powerbanku zakoupíte zde

Apple AirTag

I když různí výrobci nabízejí různá lokalizační řešení, AirTag od Applu je jednoduše ideální řešení pro každého majitele iPhonu i iPadu. Ať už jej máte uchycený na čemkoli nebo schovaný kdekoli, unikátní celosvětová platforma Najít jej jednoduše lokalizuje kdekoli, kde se vám schoval. Stačí jen, aby se kolem něho někdo prošel se svým Apple zařízením a vám se ihned aktualizuje poloha AirTagu. Nechybí ani přesné vyhledávání, kdy vás rozhraní aplikace vede na krátkou vzdálenost až k momentální poloze AirTagu. Vše maximálně jednoduše, srozumitelně a především funkčně. Jeho cena je 790 korun.

Apple AirTag koupíte zde

Obal Spigen pro iPad Air

Pokud vlastníte iPad Air 4. nebo 5. generace, rozhodně nechcete, aby se vám nějakým způsobem poškodil. Tomu zabrání například obal od společnosti Spigen, který se pyšní materiály jako umělá kůže či polykarbonát. Taktéž může posloužit jako stojánek. Samozřejmostí je i možnost úchytu Apple Pencil. Jeho cena je 1229 korun.

Obal na iPad Air od společnosti Spigen zakoupíte zde

Do 3000 korun

HomePod mini

Další ze zařízení, které zřejmě není třeba představovat. Jedná se o reproduktor od Applu, který se chlubí velmi povedeným zvukem a nízkou cenou. Mezi jeho přednosti patří Siri, podpora Apple Music či ovládání chytré domácnosti. Jeho cena je 2589 korun.

HomePod mini koupíte zde

Do 5000 korun

HyperDrive POWER 9-in-1 USB-C Hub pro iPad Pro, MacBook Pro/Air – Space Grey

Využití iPadu může být se správným příslušenstvím pořádně košaté. Hub od společnosti HyperDrive přidá vašemu iPadu následující: 1RJ-45 , 1 ks HDMI , 1 ks MicroSD , 1 ks SD , 3 ks USB-A , 1 ks USB-C a power delivery 60 W. Pokud byste chtěli iPad využívat lépe, tento Hub vám k tomu pomůže. Jeho cena je 2699 korun.

Hub HyperDrive zakoupíte zde

Apple Pencil (1. a 2. generace)

Jste-li vy či potenciální obdarovaný umělecky založení, je Apple Pencil trefa do černého. S tímto perem se dá s trochou umu doslova kouzlit. Je ale třeba zvolit správnou generaci pro váš iPad. Apple 1. generace je kompatibilní s iPad (6., 7., 8. 9. a 10. generace generace), iPad mini 5, iPad Air 3, 12,9″ iPad Pro (1. i 2. generace), 10,5palcový iPad Pro a 9,7palcový iPad Pro. Apple Pencil 2. generace spárujete s iPadem mini 6, iPadem Air 4 a 5, 12,9palcovým iPad Pro (3. generace) a novější a 11palcovým iPad Pro (1. generace) a novější. Cena 1. generace je 2990 korun, 2. generace vás přijde na 3890 korun.

Apple Pencil 1. generace koupíte zde

Apple Pencil 2. generace koupíte zde

Airpods 3. generace

Sluchátka AirPods zřejmě netřeba představovat. Apple v loňském roce ukázal třetí generaci svých základních sluchátek, které víceméně kopírují design AirPods Pro. Jedná se o pecková sluchátka, která ovšem velmi dobře drží v uchu. Disponují čipem H1, Bluetooth 5.0 a certifikací IPX4. Skvělý dárek. Jejich cena je 4990 korun.

Sluchátka AirPods 3 koupíte zde

Nad 5000 korun

Apple Magic Keyboard

Pokud chcete svůj iPad Pro nebo novější iPad Air používat naplno, rozhodně vám nesmí chybět Magic Keyboard, která z vašeho tabletu vytvoří v podstatě plnohodnotný laptop. Příslušenství má v sobě USB-C konektor pro nabíjení a zároveň vám poslouží i jako skvělý kryt. Cena Magic Keyboard je 8490 korun.

Magic Keyboard můžete koupit zde

Dnes nejčtenější

.