Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V oblasti kancelářského softwaru se bezesporu největší oblibě těší Microsoft. V takovém případě máte na mysli službu na bázi předplatného Micorosoft 365, kterou stačí měsíčně/ročně platit a získáte tak přístup ke všem důležitým funkcím.Co když ale nechcete neustále utrácet za předplatné a hledáte spíše trvalejší řešení? V takovém případě si můžete pořídit Office 2021 Pro v oficiálním sotur za 439,99 $. V rámci akční slevy Godeal24 Discount Promotion si však na tento software můžete přijít pouze za 25,61 €!Když navíc koupíte několik klíčů najednou, cena vám může klesnout na až 13,32 €.Pokud však chcete slevu uplatnit, je nutné zadat slevový kód, čímž získáte 62% slevu.

Godeal24

Sleva 62 %! Office 2021 již od 13,32 €! Slevový kód: SGO62

Již nyní se navíc ví, že Microsoft brzy vydá aktualizaci Windows 22H2, což má vyjít ještě v říjnu 2022. Jedná se o poměrně důležitou aktualizaci pro WIndows 10. Zatímco Microsoft se nyní soustředí především na Windows 11, Windows 10 je stále nejoblíbenější variantou, která se vyznačuje vysokou stabilitou a kompatibilitou. Na Godeal24 si na Windows 10 Pro můžete přijít jen za 7,59 €! Pokud ale chcete přímo  nejnovější Windows 11 Pro, ten vás vyjde jen na 13,01 €.

Sleva 50 % na originální Windows! Slevový kód: SGO50

Sleva 62 % na zvýhodněné balíčky! Slevový kód: SGO62

Sleva 62 % pro počítače Mac! Slevový kód: SGO62

Godeal24 je profesionálním prodejcem s rozsáhlou nabídkou 100% funkčních a legálních licencí. Přijít si tak můžete na stejný software s více než 80 % slevou, a i přesto získat plně originální produkt. Mimo Windows a Office zde také najdete praktický počítačový a mobilní software, jako například IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších.

Další nástroje za nejlepší ceny!

Tools for MAC

Godeal24 je přeprodejcem Microsoft licencí a dalšího softwaru, díky čemuž si můžete přijít na Windows a MS Office za zcela bezkonkurenční ceny, stejně tak jako na další software jako IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Ušetříte tak až 90 %! Licence jsou samozřejmě 100% funkční a originální. Godeal24 navíc zná historii každé prodávané licence, díky čemuž dokáže zajistit jejich  bezchybnou funkčnost. Ostatně proto jsou nabízené licence prakticky platné už navždy.

Jak zaplatit

Pojďme si ještě posvítit na to, jakým způsobem lze vlastně zaplatit. Jakmile vyberete licence, o které máte zájem, stačí přejít k pokladně (Checkout). Zde můžete pokračovat jako host (guest), nebo si vytvořit přímo účet. V následujícím kroku stačí vyplnit nutné informace a jako platební bránu vybrat CWALLETCO, což se následně musí ještě potvrdit tlačítkem Place Order. Poté se přesunete k výběru platební metody. Proto klikněte na Choose payment methods a zde si vyberte například PayPal. Samozřejmě záleží na vašich preferencích. Jak vypadá celý postup si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

O spolehlivosti Godeal24 jasně hovoří jeho online reputace. Obchod se totiž těší řadě pozitivních recenzí na nezávislém portálu TrustPilot, kde získal ohodnocení jako „excelentní a skvělý“ hned v 98 % ze všech recenzí. Tomu ostatně může vděčit celkové kvalitě, neuvěřitelně rozsáhlé nabídce originálních produktů s až 90% slevami a instantnímu digitálnímu doručení prostřednictvím e-mailu. Ihned po zaplacení tedy na nic nečekáte – aktivační klíč totiž obdržíte okamžitě.

Godeal24 navíc nabízí nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která je už navždy dostupná všem zákazníkům. Ať už tedy řešíte jakýkoliv problém, nebo potřebujete poradit, můžete se zeptat přímo expertů.

Kontaktuje Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.