Zavřít reklamu

Jak už to tak u aplikací streamovacích služeb bývá, vyznačuje se i HBO Max velmi snadným ovládáním a přehledným uživatelským rozhraním. Jedná se ale o dobře zpracovanou aplikaci, která nabízí také spoustu funkcí, jež nejsou viditelné na první pohled. Pojďme se společně podívat na čtveřici tipů, které při používání HBO Max na iPhonu určitě využijete.

Zobrazení kolekcí

Na streamovací platformě HBO Max najdete také nejrůznější „značkové“ kolekce – filmy z DC univerza, tvorbu z produkce HBO Originals a spoustu dalších. Pokud chcete zobrazti veškeré tituly z těchto kolekcí, klepněte v levém horním rohu na ikonku tří vodorovných linek. V menu, které se vám zobrazí, sjeďte až zcela dolů, a poté klepnutím vyberte požadovanou kolekci.

Smazat rozkoukané tituly

Rozkoukali jste ve slabé chvilce romantický doják a nejste na sebe za to kdovíjak pyšní? Aplikace HBO Max vám naštěstí umožňuje promazat seznam rozkoukaných pořadů. V levém dolním rohu displeje nejprve klepněte na ikonku vašeho profilu. Poté klepněte na kartu Pokračovat ve sledování -> Upravit a smažte buďto vybrané tituly, nebo rovnou všechny najednou.

Oznámení z aplikace

Chcete se nechat informovat o zajímavých novinkách v HBO Max? Zvolit můžete jak informování prostřednictvím e-mailu, tak i prostřednictvím notifikací na vašem iPhonu. V pravém dolním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu. V levém horní rohu displeje klepněte na ikonku nastavení a zvolte Oznámení. Pro přizpůsobení oznámení aplikace klepněte v horní částí displeje na Oznámení aplikace – budete přesměrováni do Nastavení, kde můžete aktivovat notifikace.

Změna jazyku zobrazení

Máte na iPhonu nastavenou češtinu, ale byli byste rádi, aby na vás aplikace HBO Max mluvila třeba anglicky? Není problém. V levém dolním rohu displeje klepněte na ikonku vašeho profilu a poté vlevo nahoře na ikonku nastavení. Zvolte Jazyk zobrazení a poté vyberte požadovaný jazyk.

Dnes nejčtenější

.