Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

HarrisCamera

S pomocí aplikace HarrisCamera budete moci váš iPhone nebo iPad využít k focení snímků, které se pyšní takzvaným Harris Shutter efektem. Díky tomu si můžete perfektně vyhrát s barvami a dodat vašich fotografiím zcela novou tvář, jenž je dokonale oživí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art získáte parádní nástroj, který dokáže v okamžiku předělat vaše fotografie do podoby mozaiky. Tímto způsobem tak můžete samotné vzpomínky proměnit do velice zajímavé podoby a případně si výsledek uchovat či jej rovnou sdílet s vašimi nejbližšími.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dream A Little Dream

Vstupte do snové země s tímto nostalgickým kouskem nebe v arkádovo-pixelartovém stylu. Dream a Little Dream je doslova snová, odpočinková hra s okouzlujícím prostředím, ve které budete proplouvat mezi nadýchanými oblaky a užívat si vaše snové dobrodružství.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Monster Stunts

Pokud hledáte nějakou zábavnou hru, která by dokázala zahnat nudu a zabavit vás na dlouhé hodiny, tak by vás mohl zaujmout titul Monster Stunts. V této hře se zhostíte role řidiče monster trucku a vaším úkolem bude projet dané trasy v co možná nejkratší čase. Dávejte si ale pozor, protože i menší chyba vám dokáže zavařit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Touch Search +

Zakoupením aplikace Touch Search + získáte parádní a vcelku praktický nástroj, který vám do značné míry usnadní vyhledávání. Jednoduše vám totiž stačí zadat klíčová slova a aplikace automaticky prohledá internetové vyhledávače, slovníky, různé portály, nákupní stránky a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Fait – The Machine

Nezávislá hra o dobrodružstvích chlupatého tvora jménem Fait. Fiat – The Machine je nádherně zpracovaná atmosférická akční adventura odehrávající se v ruinách opuštěné strojové civilizace. Hlavní hrdina na své cestě objevuje velké množství unikátních překážek a snaží se světu kolem sebe vdechnout život.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.