Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Rush Rally 3

V titulu Rush Rally 3 se zhostíte role řidiče závodů rallye a váš úkol tedy bude jasný – projet trasu co možná nejrychleji, postarat se tak o nejnižší čas a vítězit v jednom závodě za druhým. Hra nabízí kvalitně zpracovanou fyziku, kvůli čemuž vás sebemenší chybička může stát první příčku.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Touch Search +

Zakoupením aplikace Touch Search + získáte parádní a vcelku praktický nástroj, který vám do značné míry usnadní vyhledávání. Jednoduše vám totiž stačí zadat klíčová slova a aplikace automaticky prohledá internetové vyhledávače, slovníky, různé portály, nákupní stránky a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Boundary!

Hra s názvem Boundary! se sice může pochlubit krásně jednoduchou grafikou, to ale neznamená, že nedokáže řádně potrápit vaše mozkové závity. V této hře si dokonale procvičíte vaše vlastní schopnosti načasování a preciznosti, přičemž vaším úkolem bude za pomoci klepání na displej zabránit tomu, aby kulička ve hře opustila svůj box.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Crisis of the Middle Ages

Retro RPG tituly mají bezpochyby něco do sebe. Jestli si chcete tento nezapomenutelný zážitek užít znovu, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Crisis of the Middle Ages. V této hře budete muset doslova očekávat neočekávatelné, protože samotný příběh je skutečně obsáhlý, čeká na vás řada nepřátel a parádní soundtrack.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.