Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Blíží se doba letních dovolených a s ním i doba nadměrného užívání našich iPhonů. Každý chceme na dovolené zachytit ten nejlepší snímek a se špatným stavem baterie v iPhonu by se nám to nemuselo podařit. Jako největší problém ovšem vidím riziko rychlého vybití baterie při používání navigace. Ta obecně ždíme naši baterii nejvíc a pokud by došlo k jejímu vybití, mohli bychom se dostat do velkých problémů.

Výměna baterie v iPhonu na počkání

Protože je nám jasné, že většina lidí výměnu baterie odkládá co to jen jde, máte možnost si v iPhone servisu Tvrzenýsklo.cz nechat vyměnit baterii na počkání. Při výměně baterie nepřijdete o žádná data! iPhone se před opravou vypne, baterie se vymění a iPhone se opět se všemi daty zapne. Samozřejmostí je podlepení teplovodivými proužky, jako to dělá Apple při výrobě iPhonů. Výměna baterie ve většině případů zabere přibližně 15 minut. 

LETNÍ AKCE: Snížili jsme ceny

Abyste výměnu baterie nemuseli již příliš odkládat, připravili jsme pro vás pořádnou letní akci! Výměnu baterie v iPhonu opravdu za jedinečnou cenu. Například u iPhonu 6 je výměna (i s náhradním dílem, prací a zárukou) za 590 korun! Neváhejte tedy a dorazte na výměnu baterie v iPhonu co nejdřív. Akce je časově omezena do půli července, tak ať ji nepropásnete!

výměna baterie iPhone 8

Kde si baterii nechat vyměnit?

Kamenná prodejna se nachází na adrese Ostrovského 32, Praha 5. Jednoduše se na ni dostanete metrem B, pokud vystoupíte na zastávce Anděl. Otevřeno je každý všední den od 12:00 do 17:00. V případě zájmu o opravu iPhonu mimo otevírací dobu, stačí zavolat / napsat předem a rozhodně se vám pokusíme vyjít vstříc.

Přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz si také můžete zakoupit tvrzená skla, ochranné kryty, powerbanky, nabíjecí kabely a mnoho dalšího příslušenství. Veškeré další podrobnosti najdete v sekci KONTAKT přímo na webu. Budeme se těšit na vaši návštěvu!

iPhone Servis Praha Tvrzenýsklo

Dnes nejčtenější

.