Zavřít reklamu

App Store je plný nejrůznějších aplikací pro uživatele s různými potřebami, zálibami a koníčky. Na své si zde přijdou nejen sportovci, umělci, nebo třeba ti, kteří rádi luští sudoku, ale také milovníci filmů. A právě těm je určen náš dnešní výběr pěti aplikací.

Just Watch

Pokud patříte mezi předplatitele streamovacích služeb typu Netflix nebo HBO Max, neměla by na vašem iPhonu chybět aplikace JustWatch. Tuto aplikaci můžete snadno propojit s vašimi účty na jednotlivých streamovacích službách a objevovat nejen žhavé novinky z oblasti filmů a seriálů, ale také doporučený obsah na základě zhlédnutých a oblíbených titulů, procházet žebříčky a mnoho dalšího. Můžete zde také vyhledávat jednotlivé tituly a zjišťovat, na které službě a za jakou cenu jsou k dispozici.

Aplikaci JustWatch stáhnete bezplatně zde.

RunPee

Aplikace RunPee možná může na první pohled působit mírně bizarně, užitečnost se jí ale rozhodně nedá upřít. V této aplikaci najdete velice obsáhlý seznam filmů všech možných žánrů a stáří, u kterých zároveň naleznete informaci o tom, ve které chvíli je nejvhodnější si od filmu odskočit, aby vám neunikly žádné důležité momenty. Aplikace RunPee vám pomůže zjistit i další detaily o vámi vybraných filmech, jako je například vysvětlení počátku děje pro případ, že byste k filmu dorazili pozdě, nebo třeba to, zda se můžete po závěrečných titulcích těšit na nějaké překvapení.

Aplikaci RunPee stáhnete bezplatně zde.

IMDb

Který milovník filmů by neznal mezinárodní filmovou databázi IMDb? Tato databáze se pochopitelně kromě webové verze neobejde ani bez vlastní aplikace. V ní najdete detailní informace, mediální a další obsah, související nejen s jednotlivými filmy, seriály či krátkometrážními snímky, ale také informace týkající se herců, režisérů, skladatelů a dalších tvůrců. Prostřednictvím této aplikace můžete také sledovat trailery k filmům důležité novinky a mnoho dalšího.

Aplikaci IMDb stáhnete bezplatně zde.

Todo Movies

Todo Movies je skvělá aplikace pro všechny, kteří chtějí mít přehled ve filmech, které již zhlédli, stejně jako v novinkách. V Todo Movies si můžete také vytvářet vaše vlastní seznamy filmů ke zhlédnutí, procházet jednotlivé tituly, vyhledávat filmy, herce i tvůrce, nebo se třeba informovat o premiérách či o předávání filmových cen. Samozřejmostí jsou také novinky ze světa kinematografie, notifikace, podrobné informace o filmech nebo třeba možnost sdílení.

Aplikaci TodoMovies stáhnete bezplatně zde.

Guess the Movie

Považujete se za opravdového znalce filmů? Pak je na čase si příslušné znalosti ověřit v kvízech, které nabízí aplikace Guess the Movie. Guess the Movie vám prostřednictvím obrázků a náhodných písmen nabídne k hádání více než tisícovku filmových titulů všech možných žánrů. Kolik se vám jich podaří úspěšně uhádnout?

Aplikaci Guess the Movie stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.