Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Ať jste nebo nejste rodič, jistě znáte tu situaci, kdy půjčujete iPhone dítěti. Tomu nedochází, jak drahé zařízení drží v ruce a rozhodně na něj nebere ohledy, jako vy. U nás v iPhone servisu Tvrzenýsklo.cz jsme již tolikrát slyšeli větu: „půjčil jsem telefon synovi / dceři a podívejte se, jak to dopadlo“. Pokud chcete těmto problémům předejít, rozhodně musíte svůj iPhone opatřit pořádným tvrzeným sklem. Jenže vyhodit investovat několik stovek do tvrzeného skla, které si pak budete muset každý týden chodit měnit a platit peníze znovu není ideálním řešením. Sice ušetříte několik tisíc na novém displeji, ale existuje i mnonem lepší vatianta.

Jak ochránit displej iPhonu a nevyhazovat spoustu peněz za nová tvrzená skla?

Tou nejlepší variantou, kterou můžete displej iPhonu ochránit je tzv. tvrzené sklo s doživotní zárukou. Tvrzené sklo s doživotní zárukou si zakoupíte, můžete si ho nechat zdarma na kamenné prodejně nalepit a následně při jakémkoliv poškození stačí opět na kamennou prodejnu přijít, nebo do obchodu napsat a nechat si nové tvrzené sklo za malý poplatek poslat. Ten poplatek je opravdu minimální a je 59 korun. Pokaždé kdy se vám tedy tvrzené sklo rozbije, dojdete na kamennou prodejnu a za 59 korun si necháte nalepit nové tvrzené sklo.

Zní to opravdu skvěle a opravdu v tom není žádný háček. Ukážeme si to na příkladu, pokud se rozhodnete pro koupi tvrzeného skla na iPhone SE 2020 s doživotní zárukou, zaplatíte 499 korun a za každou další výměnu vždy pouze 59 korun. U nejnovějšího iPhonu 13 Pro je cena 649 korun a každá další výměna je za oněch pouhých 59 korun. Pokud jste ovšem čtenáři magazínu Letem Světem Applem, jistě víte, že pro vás je připravený celoročně slevový kód: LSA. Pokud tato tři písmenka napíšete v prvním kroku nákupního košíku do kolonky „dárky a slevy“, získáte 20% slevu na celou objednávku. Tvrzené sklo s doživotní zárukou na iPhone SE 2020 vás tak vyjde na pouhých 399 korun. To už se opravdu vyplatí. S objednáním neváhejte, zásoby jsou omezeny.

tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou

Dnes nejčtenější

.