Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cosmic Frontline AR

V posledních letech se obrovské popularitě těší rozšířená realita neboli AR. S tím také souvisí poměrně povedený a oblíbený titul Cosmic Frontline AR, kde si téměř na vlastní kůži vyzkoušíte kosmické války. Osobně se utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel a vaším hlavním úkolem bude, abyste si podmanili celý vesmír.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Hatch: Focus for Students

Aplikace Hatch: Focus for Students cílí především na studenty, které chce motivovat k vyšší produktivitě. Aplikace vám totiž v určitých intervalech bude připomínat, abyste netrávili tolik času s telefonem v ruce a raději svou energii soustředili na něco jiného.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Metadata

Aplikace Metadata vám umožní si prohlédnout takzvaná metadata neboli data o datech u vašich fotografií. Díky tomuto nástroji si tak můžete prohlédnout lokaci, kde byl snímek pořízen, použité zařízení, čas vytvoření, rozměry, DPI, velikost souboru a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

SpellForce – Heroes & Magic

Řadíte se mezi milovníky akčních strategických her s prvky RPG? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul SpellForce – Heroes & Magic. V této tahové strategii na vás čeká parádní příběh, kdy ve třinácti kapitolách budete muset vybudovat své království a čelit krvelačným nepřátelům.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Crash the Comet

Jestliže hledáte nějakou skvělou nenáročnou hru, která vás dokáže zabavit především při dlouhých chvílích, možná by vás mohl zaujmout titul Crash the Comet. V této hře totiž letíte s kometou skrze přednastavený prostor, přičemž musíte zajistit, že nenarazíte do žádné hrany.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Esports Life Tycoon

Dnes zamířila do akce také hra Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.