Zavřít reklamu

WhatsApp dostává v posledních měsících jednu novinku za druhou a jak se zdá, společnost Meta (dřívější Facebook) tempo přidávání novinek hned tak neutne. Beta testeři, kteří mají již přístup k WhatsAppu ve verzi 2.22.1.1 totiž hlásí další skutečně hezkou novinku, která uživatelský komfort opět mírně zvýší. Řeč je konkrétně o přepracovaných oznámeních na příchozí zprávy. 

V současnosti vypadají notifikace na příchozí zprávy tak, že v jejich levé části svítí logo WhatsAppu a vedle něj pak jméno kontaktu, který vám zrovna píše spolu s částí zprávy. Meta se však rozhodla zvýšit důraz na jednotlivé kontakty a podobu notifikací “překopat” do podoby iMessage, což jinými slovy znamená, že se začnou zobrazovat jako profilová fotka uživatele daného účtu, která bude označena vpravo dole malým logem WhatsAppu. Rozpoznání zprávy by tak mělo být rázem daleko intuitivnější a rychlejší, což je tomu nyní. 

WhatsApp

Jelikož se jedná o relativně nenápadný a ve výsledku ani technicky nikterak složitý upgrade, dá se očekávat, že na zavedení nebudeme muset čekat příliš dlouho. Na druhou stranu je ale třeba počítat s tím, že začal WhatsApp novinku testovat teprve nedávno, kvůli čemuž se její příchod nedá očekávat dřív než v horizontu několika týdnů. 

Dnes nejčtenější

.