Zavřít reklamu

Stejně jako v předešlých letech, ani letos nevynechá Apple v České republice Black Friday a Cyber Monday. A stejně jako v předešlých letech na to půjde jinak než jsme zvyklí u naprosté většiny ostatních prodejců. Na rozdíl od nich totiž nechystá obří slevy na své produkty, ale “jen” klasické rozdávání dárkových karet pro další nákupy v jeho Apple Storu – a to jak kamenném, tak online. Na co se můžeme těšit. 

Black Friday

Od pátku 26. listopadu až do pondělí 29. listopadu (tedy od oficiálního Black Friday do oficiálního Cyber Monday) bude Apple rozdávat k určitým produktům dárkové karty na další nákup v různých hodnotách. Letos si pro své uživatele připravil konkrétně kartu v hodnotě 1100 Kč ke koupi iPhonu 12, 12 mini a iPhonu SE, Apple Watch SE či Apple Watch 3, kartu v hodnotě až 1650 Kč při koupi AirPods 2. 3, Pro či Max, kartu v hodnotě 2200 Kč při koupi 11” či 12,9” iPadu Pro, některým MacBookům či Macu mini a kartu v hodnotě 4400 Kč k nákupu 27” iMacu. Zapomenuto nebylo ani na Apple TV, ke kterém Apple přibalí taktéž 1100 Kč dárkovou kartu, či na Beats, ke kterým můžete dostat kartu v téže hodnotě či hodnotě nižší v závislosti na pořízených sluchátkách. Totéž pak platí i při koupi doplňků ve formě Apple Pencil 2, Smart Keyboard Folia, MagSafe Duo, čtyřbalení AirTagu či Magic Keyboard. 

Z informací, které máme od Applu zatím k dispozici, se jako nejvýhodnější nákupy jeví v tuto chvíli iPhony SE a Apple Watch 3, popřípadě Apple TV 4K, HD či AirTagy (tedy v případě, že na nich Apple nebude příliš šetřit). Otázkou jsou v tuto chvíli AirPody, u kterých může Apple rozdávat v případě základních modelů jen pár stovek na další nákup, což jim na atraktivitě ubere. Pokud na nich však šetřit nebude, i ty by se mohly stát jedním z předmětů nákupního šílenství.

Apple produkty v Black Friday slevách seženete zde

Dnes nejčtenější

.