Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Od soumraku do úsvitu

Bratři Geckovi, dva nebezpeční zločinci v divoké akci unesou otce se dvěma dětmi na cestě do úkrytu v baru na mexické straně hranice. Když se hosté promění ve zvrhlé, krvežíznivé upíry, je zřejmé, že to není obyčerný bar. V nerovném boji jsou Geckovi přinuceni spojit se se svými rukojmími, aby vyvázli s holým životem.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Od soumraku do úsvitu stáhnete zde.

Vřískot

Dalším v řadě tajemných úmrtí páchaných maskovaným vrahem v malém městě se má stát skupina přátel kolem Sidney Prescottové. S rostoucím počtem obětí se Sidney a její přátelé musí zamyslet nad „pravidly“ hororů, protože se nacházejí tváří v tvář hororu brutálně skutečnému.

  • 59,- vypůjčení, 89,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Vřískot stáhnete zde.

Tiché misto

Pokud vás uslyší, začnou vás lovit. V tomto děsivě napínavém thrilleru jedna rodina musí žít život v tichosti, aby se vyhnula tajemným tvorům, kteří loví po zvuku. Protože vědí, že i ten nejmenší šepot nebo krok může znamenat smrt, Evelyn (Emily Bluntová) a Lee (John Krasinski) Abbottovi jsou odhodláni najít způsob, jak ochránit své děti za každou cenu, zatímco zoufale hledají způsob obrany. Film opěvovaný kritiky i diváky po celém světě. Zažijte film roku, který musíte vidět.

  • 59,- vypůjčení, 89,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Tiché místo stáhnete zde.

47 Róninů

Příběh se odehrává ve feudálním Japonsku na počátku 18. století v bouřlivém období, kdy se striktně lpělo na zachování jednotlivých společenských tříd. Perfektně vycvičený samuraj, vzor cti a profesionálních bojových schopností, stojí za každých okolností věrně po boku svého pána a má za to odpovídající společenské postavení. Pokud však svého pána ztratí, klesne na společenském žebříčku a je z něj samuraj bez pána – rónin. To se stalo 47 samurajům, kteří se rozhodli vzepřít vůli nejvyššího šóguna a pomstít zákeřnou smrt svého pána, knížete Asana. Přísahají, že svého pána pomstí, aby jeho duše našla klid, a jeho krásnou dceru Miku zachrání ze spárů dvorského hodnostáře Kiry, který stojí za smrtí jejich pána. Čeká je těžký úkol, protože proti sobě mají mocného protivníka.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film 47 Róninů pořídíte zde.

Don Jon

Jon Martello (Joseph Gordon-Levit) má v životě jen pár věcí, na kterých mu záleží… byt, auto, rodinu, kostel, ženský a porno. Jeho kámoši mu dokonce říkají Don Jon – prostě si domů z baru přitáhne jakoukoli chce. Nic se ale podle něj nevyrovná osamocenému sledování porna. Nespokojený se svým dosavadním životem se vydává za poznáním lepšího sexu, ale k jeho překvapení se místo toho poučí daleko více o životě a lásce ze vztahů se dvěma velice odlišnými ženami.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Don Jon stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.