Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Niffelheim

Ve hře s názvem Niffelheim se stáváte statečným bojovníkem, který ale bohužel jednoho dne těžce padl v boji. Namísto toho, aby si užíval zaslouženého odpočinku v Asgardu, se ale jeho duše ocitne uvězněná v krutém Niffelheimu. Dokážete si přes všechny překážky najít cestu do bájné Valhally?

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

PicFrame

Aplikace PicFrame vám pomůže sestavit vaše fotografie a videa do skvělých koláží a sdílet je s vašimi přáteli a rodinou na sociálních sítích nebo prostřednictvím e-mailu. Své koláže můžete dle libosti doplnit o text, efekty, stínování, ale i hudební doprovod.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

InsTake – for Instagram

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci InsTake – for Instagram. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše repostovat příspěvky, videa i příběhy, kopírovat hashtagy a sledovat přehledy se sledujícími.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Wallax – Wallpaper Editor

Našli jste opravdu skvělou tapetu, ale zjistili jste, že bohužel absolutně nepasuje na displej vašeho iPhonu? Nezoufejte. S pomocí aplikace jménem Wallax – Wallpaper Editor můžete rychle, snadno a efektivně přizpůsobit tapety vašemu iPhonu. Aplikace také nabízí celou řadu dalších nástrojů pro úpravu a vylepšování vašich tapet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Expenses OK

Nalijme si čistého vína. Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Naštěstí dnes existuje řada spolehlivých aplikací, které vám tento úkol dokáží do značné míry usnadnit. Mezi ně se řadí i Expenses OK – expenses tracker, která analyzuje vaše výdaje a příjmy, díky čemuž vám pomůže šetřit. Jednotlivé nákupy si můžete příslušně kategorizovat a pro snadnější používání nechybí ani widget.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sticky Notes Widget

Pokud hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám na vašem iPhonu či iPadu dokázala posloužit jako Lístečky z Macu, tak byste se měli přinejmenším podívat na Sticky Notes Widget. Tento nástroj vám zpřístupní skvělý widget, díky čemuž si poznámky můžete psát i na zamknuté obrazovce. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Vocabulary.com

Jestliže byste rádi zapracovali na vaší angličtině a konkrétně tak rozšířili vaši slovní zásobu, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž k dostání aplikace Vocabulary.com zcela zdarma. Tento nástroj vás v zábavné podobě bude učit nová slovíčka, vysvětlovat jejich význam a postupně tak rozšiřovat vaše znalosti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.