Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Plánujete upgradovat na systém Windows 11? Pak vás jistě potěší, že je systém již od tohoto týdne k dispozici. Pokud váš počítač obdržel notifikaci v rámci Windows Update, můžete již nyní bezplatně aktualizovat na Windows 11. Aby se noví uživatelé navíc v rámci systému neztratili, tak jim pomůže předinstalovaná aplikace Tipy. Ta je nejen naučí pracovat s novými funkcemi, ale zároveň poskytne spoustu cenných informací. Kdyby se navíc někomu „jedenáctky“ nelíbily, mohou prostřednictvím systémové funkce do deseti dní přejít zpět na Windows 10. Ať už se vám tedy Windows 11 líbí či ne, nyní je ideální příležitost pro pořízení Windowsu 10. Populární obchod GoDeal24.com totiž přichází s úžasnou nabídkou, díky které si systém můžete pořídit doslova za pakatel.

Godeal slevy

Windows 10 pořídíte za bezkonkurenčních 7,35 €

S vizí nabízet každému software za co možná nejlepší ceny pracuje GoDeal24.com již delší dobu. Aby toho však nebylo málo, tak se navíc může pochlubit skutečně kvalitní zákaznickou podporou a garancí bezstarostného nákupu. 

Sleva 60 % na další produkty s kódem SGO60

Sleva 45 % s kódem SGO45

Nástroje pro váš počítač

Nyní tak máte skvělou příležitost, díky které si můžete přijít na bezplatný upgrade na Windows 11 pořízením Windowsu 10 z Godeal24 za bezkonkurenční cenu. Pokud byste navíc potřebovali s čímkoliv pomoci, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Nepromeškejte proto tuto unikátní akci a získejte svou licence za dostupnou cenu.

Celý proces nákupu je navíc nesmírně jednoduchý a při placení máte na výběr z hned několika platebních metod, přičemž bezplatné doručení je pak samozřejmostí. Mějte však na paměti, že se jedná o časově i kusově omezenou nabídku. Pokud tedy chcete aktualizovat software na vašem počítači, anebo zkrátka některé licence potřebujete, jedná se tak o tu nejlepší příležitost pro její pořízení.

Všechny prodávané klíče jsou plně legální. Jejich nízká cena je zajištěna tím, že se původně prodávaly spolu s počítačovými sestavami. Jedná se o poměrně častou praktiku, která navíc byla schválena Soudním dvorem Evropské unie.

Dnes nejčtenější

.