Zavřít reklamu

S blížícím se představením nové generace iPhonů 13 (Pro) se o nich dozvídáme každým dnem více a více. Díky velmi spolehlivému portálu 91mobiles, který se v minulosti prezentoval již celou řadou přesných leaků, to jsou nyní dokonce už i barevné varianty a kapacity úložiště. Na co se tedy můžeme těšit. 

U iPhonů 13 mini a 13 vsadí Apple na šest barevných kabátků – konkrétně na černou, modrou, fialovou, růžovou, bílou a červenou ve verzi PRODUCT(RED). To jinými slovy znamená, že se oproti loňsku nedočkáme zelené, která bude nahrazena růžovou. Co se pak týče iPhonů 13 Pro a 13 Pro Max, zde vsadí Apple na klasickou stříbrnou a zlatou, kterou doplní novou bronzovou a černou, jenž zřejmě v jeho nabídce nahradí vesmírně šedou, kterou používá dlouhá léta. Bronzová pak bude k dispozici namísto modré, což je možná trochu škoda, jelikož je tato barva extrémně oblíbená. 

Drobného zamíchání se dočkají i úložiště, byť jen u řady 13. Ta bude totiž k dispozici podle zdrojů jen ve 64 a 128 GB variantě – oproti loňsku tedy zanikne 256 GB verze, která se zřejmě přespříliš neprodávala. V případě iPhonů 13 Pro bychom se pak měli údajně dočkat stejných úložišť jako tomu bylo loni – tedy 128, 256 a 512 GB. Zřejmě se tak nenaplní spekulace točící se kolem příchodu dlouho očekávané 1 TB verze. 

Dnes nejčtenější

.