Zavřít reklamu

Jedna z nejúspěšnějších vědomostních show, odstartovala na videoportálu VOYO, na obrazovky televize Nova míří už 16. srpna. Pořad vychází z licence oblíbeného globálního formátu The Chase.

Moderátorem show Na lovu je oblíbený Ondřej Sokol: „Já si to užívám moc, protože nemusím hádat, a to je myslím to nejdůležitější.“ V něčem je ale i pro Ondřeje toto moderování zcela nové:„Musím se učit číst nahlas, protože součástí tohoto pořadu jsou minuty až dvouminuty, kdy musím velmi rychle pokládat otázky. To je někdy velmi náročné.“

Hry se účastní čtyři soutěžící. Ti hrají v týmu a snaží se vyhrát peníze pomocí správných odpovědí na obecné vědomostní otázky. Jejich protihráčem, který se je snaží zastavit, je Lovec. V 1. kole hry každý soutěžící vyzývá Lovce sám za sebe. Aby mohl Lovce vyzvat, musí si nejprve nashromáždit na svém soutěžním kontu peníze, které získá správnými odpověďmi na otázky kladené moderátorem. Pak do hry vstupuje Lovec, který se pokouší zabránit soutěžícímu v tom, aby si peníze ze soutěžního konta mohl přenést do bezpečí týmové banky.

Lovci v této show jsou Jakub Kvašovský, Jiří Martínek, Dagmar Jandová a Václav Slabyhoudek. Diváci budou mít možnost poznat, že tito čtyři lovci mají velmi bystré mozky a neuvěřitelné znalosti. Sledujte v exklusivní předpremiéře na VOYO už teď.

Dnes nejčtenější

.