Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ačkoliv se zdá, že je pandemie aktuálně na ústupu, tak i přesto musíme ocenit skvělý benefit, který s sebou přinesla. Řeč je samozřejmě o možnosti práce z domova, kdy digitálně lze spolupracovat na projektech s kolegy z celého světa. Microsoft pak dokonce 2. srpna vydal Windows 365 Cloud PC, což je služba pro firmy, která umožňuje spustit systém Windows 10 a Windows 11 v rámci cloudu. Společnosti si pak mohou přizpůsobit samotnou konfiguraci dle jejich potřeb. Jedná se o parádní službu pro zaměstnance bez Windowsu, ale stále zde existuje velké ale. Dnes je totiž Windows k dostání za zlomek ceny, přičemž vám zároveň nabídne i budoucí aktualizace.

Pokud tedy plánujete si nyní pořídit Windows 10, zbystřete. Experti z obchodu Godeal24 totiž oslavují obrovský výprodej, kdy legální klíč na Windows 10 Pro získáte za méně než 8 €.

godeal srpen

Windows 10 za pouhých 7,99 €

Godeal24 aktuálně nabízí licence na vybrané produkty Microsoft za speciální ceny. Svůj počítač si tak můžete hravě aktualizovat a obohatit jej tak o nejnovější operační systém za pouhých 7,99 €, a to aniž byste museli použít slevový kupón. Godeal24 zároveň nabízí další perfektní produkty a skvělou zákaznickou podporu, díky čemuž se nákupu nemusíte obávat.

50% sleva na Windows 10 Home/Server 2019 Standard s kódem SGO50

Godeal24 nabízí bezpečný a cenově výhodný způsob, jak si můžete přijít na prvotřídní software pro váš počítač. Zároveň si můžete užít i další verze operačního systému Windows, které jsou samozřejmě taktéž k dostání se slevou. V případě těchto produktů je každopádně v košíku nutné zadat kód ve znění SGO50, díky čemuž cena automaticky klesne o skvělých 50 %.

60% sleva na prémiové balíčky s kódem SGO60

Chcete zajistit, že práce či studium bude na počítači co možná nejkomfortnější? Zároveň byste PC chtěli mít čistý a zabezpečený? Žádný problém! Obchod zároveň nabízí oblíbené softwarové nástroje s až 90% slevami, kdy jednoduše stačí program stáhnout, nainstalovat, zadat zakoupený licenční kód a máte hotovo. Tyto produkty lze taktéž zakoupit bez nutnosti zadávání slevových kódů.

Nakupování na Godeal24 je nesmírně jednoduché. Ihned po zaplacení objednávky obdržíte licenční klíče prostřednictvím e-maily, aniž byste na ně museli dlouze čekat. Pokud byste ale přeci jen měli jakékoliv dotazy, postačí vám se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.