Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Již brzy Microsoft zpřístupní novou verzi svého operačního systému s názvem Windows 11. Tato aktualizace bude dokonce zcela zdarma pro dosavadní uživatele Windowsu 10. Pokud tedy plánujete upgrade, případně koupi licence, tak nyní je ta nejlepší možná chvíli. Především tedy v případech, zdali stále používáte Windows 7 či 8.

Do této chvíle ale s jistotou nikdo neví, zdali bude Windows 11 úspěšným systémem. Microsoft je totiž znám jednou věcí. Některý jeho operační systém je prvotřídní, zatímco jiný je naprostou katastrofou jako například Windows 8. Jak ale nyní můžeme vědět, že se stejný scénář neodehraje i s Windows 11? Přesně z tohoto důvodu není na škodu aktualizovat na Windows 10, který má dlouhodobě úspěch.

Skvělou zprávou je, že oblíbený obchod Godeal24 nabízí klíč pro Windows 10 Pro za bezkonkurenční cenu. Proč tedy tuto současnou akci nevyužít a nepřipravit se tak na případnou aktualizaci na „jedenáctky?“

godeal slevy srpen

Windows 10 za 7,99 €

Godeal24 aktuálně nabízí vybrané produkty Microsoft za zvýhodněnou cenu. Pokud tedy potřebujete operační systém, případně chcete aktualizovat váš starší počítač, získáte oficiální licenci za pouhých 7,99 €, a to aniž byste museli zadávat slevový kupón. Godeal24 zároveň nabízí další software za zvýhodněnou cenu:

Sleva 50 % na Windows 10 Home a Server 2019 s kódem SGO50

Godeal24 nabízí prvotřídní software za bezkonkurenční ceny. Pokud tedy doposud pracujete na starším operačním systému, určitě byste neměli propásnout současnou akci, díky které můžete níže vypsané produkty pořídit s 50% slevou. Pro její uplatnění nezapomeňte v košíku zadat kód ve znění SGO50.

Sleva 60 % na prémiové balíčky s kódem SGO60

Co když ale zmiňovaný software nepotřebujete, ale namísto toho byste uvítali, kdybyste váš počítač mohli rychle a jednoduše pročistit a zabezpečit? Žádný problém! Obchod totiž zároveň nabízí oblíbené softwarové nástroje s až 90% slevou. Tyto programy navíc opět zakoupíte bez nutnosti zadávání slevového kódu.

Celý proces nákupu je nesmírně jednoduché a při placení máte na výběr z hned několika metod. Bezplatné doručení je posléze samozřejmostí. Mějte ale na paměti, že všechny výše vypsané produkty jsou k dostání v omezeném množství. Nepropásněte proto tuto unikátní akci.

Pokud byste narazili na nějaký problém, případně byste se pouze chtěli na něco zeptat, můžete se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu. V takovém případě jednoduše stačí zaslat mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám dostane odpovědi.

Všechny zlevněné produkty jsou plně legální. Nízká cena je v tomto případě zajištěna tím, že dané licence byly prodávány spolu s počítači. Tato praktika přeprodeje byla již v minulosti schválena Evropským soudním dvorem.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.