Zavřít reklamu

Přemýšlíte nad nákupem AirPods? Pak pro vás máme dobrou radu. Pokud na ně vyloženě nespěcháte, raději ještě pár měsíců počkejte. Apple má totiž na letošek připravené představení třetí generace základního modelu, díky čemuž tak budete moci buď sáhnout něm jakožto nejaktuálnější verzi pro pár dalších let, nebo sáhnout po starší generaci, které spadne zcela určitě cena. Ať tak či tak, s AirPods 3 lze již na beton počítat. 

Že má Apple na letošek v plánu odhalení nové generace AirPods se proslýchá již pěkných pár měsíců. Ostatně, k jejímu odhalení mělo původně dojít už letos na jaře po boku nových iPadů Pro, iMaců či Apple TV. Údajně kvůli nedostatku čipů však nakonec Apple své plány odpískal a představení odsunul na konec letoška. Jak se však nyní zdá, do úplného konce čekat určitě nebudeme. Zdroje DigiTimes pocházející přímo z dodavatelského řetězce Applu totiž tvrdí, že v současnosti již dodavatelé komponenty pro AirPods 3 produkují a již brzy budou moci začít být sluchátka i sestavována. S ohledem na načasování výroby se tak zdá poměrně pravděpodobné, že bychom se mohli jejich odhalení dočkat klidně už v září po boku iPhonů 13. 

Co se týče vylepšení novinek, o těch se sice zdroje DigiTimes nezmiňují, ale počítá se například s nasazením designu AirPods Pro bez silikonového špuntu, zlepšením zvukového projevu či delší výdrží baterie. Počítat se naopak nedá s aktivním potlačením okolního hluku či režimem propustnosti, jelikož tyto funkce si bude chtít Apple zachovat i nadále pro AirPods Pro. 

Dnes nejčtenější

.