Zavřít reklamu

Vývojáři z Rovio oznámili, že se v budoucnu můžeme těšit na novou hru ze série Angry Birds. Novinka navíc vyjde exkluzivně na Apple Arcade. Půjde o první nový titul ze série od na menší zaměřeného Angry Birds Journey, které vyšlo letos v lednu. Projekt Angry Birds Reloaded se má však na rozdíl od řady svých předchůdců vrátit k základům celé značky.

A těmi základy myslíme prosté házení ptáků s různými schopnostmi na zlá prasata. Ve hře se vrátí i staré známé postavy, které jste mohli v posledních letech zahlédnout i ve dvou animovaných filmech. Fanoušci tak s otevřenou náručí jistě uvítají Reda, Chucka, Bomba nebo Silvera. Ty budete z praku vystřelovat takřka úplně stejně jako v prvních dílech série. Zůstává na chlup stejný systém herní fyziky, novinka ale přivede již klasickou herní záležitost do současnosti.

Samozřejmostí tak bude upravený vizuál, kromě něj ale přijde i řada dalších vylepšení. Tím nejpodstatnějším bude určitě představení řady zcela nových postav a v klasické Angry Birds sérii i dříve neviděných prvků z ostatních médií se stejnou značkou. V úrovních inspirovaných filmem budete například bojovat proti skupinám orlů. Rovio zatím neoznámili, na kdy plánují vydání tituly. Tipujeme ale, že hru si budeme moci zahrát ještě letos. Konec konců předregistrovat se na App Storu můžete již nyní.

Dnes nejčtenější

.