Zavřít reklamu

Sluchátka AirPods 3. generace jsou bezesporu jednou z nejočekávanějších novinek z dílny Applu pro letošní rok. Přestože zatím není zcela jasné, kdy bychom se jí mohli dočkat, její design i technické specifikace už nejsou z velké části tajemstvím.  Ani tentokrát totiž Apple nedokázal informace o novince udržet pod pokličkou, díky čemuž si tak o ní můžeme udělat s předstihem velmi dobrý obrázek. A to i díky převážně asijským výrobcům elektroniky, kteří již chrlí kopie těchto sluchátek.

AirPods 3

Jedna velmi povedená kopie se dostala do rukou i youtuberovi a leakerovi v jedné osobě EverythingApplePro. Zatímco z hlediska technických specifikací samozřejmě sluchátka totožné parametry jako originál nenabídnou, designově se alespoň podle všech dostupných úniků jedná o skutečně dokonalou kopii. Díky tomu je tak lze použít k zajímavým porovnávačkám se současnými generacemi sluchátek, což ostatně i EverythingApplePro udělal. Pokud vás tedy zajímá, jak se budou od AirPods 2 a AirPods Pro lišit, podívejte se na video níže.

Zatímco z hlediska designu se mají AirPods 3 dost podstatně přiblížit AirPods Pro z roku 2019, funkcemi se má stále jednat „jen“ o základní model. To jinými slovy znamená, že u něj nelze očekávat ani aktivní potlačení okolního hluku (zkráceně ANC), ale ani třeba režim propustnosti. Tyto funkce jsou totiž vázané mimo jiné na silikonový špunt, který AirPods 3 nenabídnou.

Dnes nejčtenější

.