Zavřít reklamu

aWallet Cloud Password Manager

Zakoupením aplikace aWallet Cloud Password Manager získáte parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jako alternativa k nativní Klíčence na iCloudu. Tento nástroj slouží pro uchovávání vašich hesel a přihlašovacích údajů v zabezpečené podobě, kdy k jednotlivým záznamům se dostanete až po zadání hesla či autentizace prostřednictvím Face/Touch ID.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

mySolar – Build your Planets

Napadlo vás někdy, že byste si rádi zahráli hru, ve které si můžete zahrát na takřka všemožného boha? Přesně tohle vám umožní titul mySolar – Build your Planets, ve které si budete budovat svou vlastní sluneční soustavu. Během toho musíte sbírat božské body a body hmoty, za které následně můžete vaši soustavu vylepšovat. Nebude to ale jen tak. Čas od času se totiž utkáte s nepřátelskou soustavou, kterou musíte porazit a doslova pohltit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Mad Minutes Mathematics

Aplikace Mad Minutes Mathematics primárně cílí na děti školáky, ale rozhodně se může hodit i dospělým. Jak je z názvu patrné, tento nástroj vám bude pokládat nejrůznější matematické úlohy a příklady, díky čemuž se budete moci pravidelně procvičovat a pracovat na svých znalostech.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

3D Scanner App

Do akce dnes znovu zamířila nesmírně zajímavá a oblíbená aplikace, která nese název 3D Scanner App. Tento nástroj totiž funguje jako praktický 3D skener, díky čemuž vám umožní přenést objekty z reálného světa do 3D. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Epica Pro – Epic camera

Stažením aplikace Epica Pro – Epic camera si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který vás dokáže skvěle zabavit. Program je totiž konkrétně vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších filtrů, samolepek a efektů, s jejíchž pomocí můžete srandovně „okořenit“ vaše fotografie, především tedy selfie snímky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor potěší především vývojáře. Tento nástroj totiž funguje jako vývojářské prostředí a můžete jej tedy využít pro psaní kódu v těch nejrůznějších programovacích jazycích. Aplikace konkrétně rozumí syntaxi jazyků jako Swift, TypeScipt, C, C++, C#, Java, Javascript a spoustě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Add Line Breaks for Instagram

Jestliže častokrát přidáváte příspěvky na sociální síť Instagram, tak byste se měli rozhodně přinejmenším podívat na dnešní slevu na aplikaci Add Line Breaks for Instagram. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete předpřipravit popis k vaší fotografie, který můžete dle libosti odřádkovat. Následně už jen stačí zkopírovat a vložit do Instagramu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.