Zavřít reklamu

PDF to Excel Pro by Flyingbee

S pomocí aplikace PDF to Excel Pro by Flyingbee můžete rychle a bez sebemenších problémů převádět vaše PDF dokumenty do formátu, se kterým pracuje Microsoft Excel. Program samozřejmě dokáže uchovat všechna data i formátování pro další práci a pyšní se neuvěřitelně jednoduchým uživatelským prostředím.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Mouse Hider

Aplikaci Mouse Hider ocení (nejen) lidé, kteří častokrát prezentují, ale také řada dalších. Jak již samotný název napovídá, tento nástroj si konkrétně poradí se skrytím vašeho kurzoru. Toho můžete dosáhnout hned třema způsoby, a to skrze klávesovou zkratku, najetím kurzoru do vybraného rohu obrazovky, nebo neaktivitou samotného kurzoru.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Total Video Tools

Zakoupením aplikace Total Video Tools si přijdete na praktický a jednoduchý nástroj, který slouží pro lehkou úpravu vašich videí. Program si nadále mimo zmiňovaných úprav poradí i s nahráváním obrazovky či zvuku, převáděním audia/videa napříč nejrůznějšími formáty a dokonce vám dokáže posloužit jako multimediální přehrávač.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Clipart 2000+

Jestliže častokrát pracujete s aplikacemi z kancelářského balíčku Microsoft Office, tak by vám mohla přijít vhod aplikace Clipart 2000+. Tento nástroj je totiž vybaven rozsáhlou kolekcí o více než 2 tisíc clipartů ve vysokém rozlišení, které vám mohou usnadnit vaši práci a skvěle ji ozvláštnit.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Golf With Your Friends

Po delší době se do akce znovu podívala nesmírně oblíbená hra Golf With Your Friends, která vám a vaším přátelům dokáže nabídnout dlouhé hodiny zábavy. Budete totiž ovládat golfový míček na nejrůznějších, poměrně šílených mapách, kde vyzvete zmiňované přátele a váš cíl bude jasný – vyhrát.

  • Původní cena: 14,99 € (9,74 €)

Dnes nejčtenější

.