Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem nebo klasickým počítačem s operačním systémem Windows. Následně si můžete oboustranně procházet soubory uložené na druhém zařízení, případně s nimi pracovat a v případě multimediálních souborů je rovnou spustit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Beagle Bruno Stickers

Jestliže pro komunikaci s přáteli či rodinnými příslušníky používáte především nativní řešení iMessage, tak by se vám možná mohla hodit aplikace Beagle Bruno Stickers. Tento nástroj vám totiž zpřístupní řadu samolepek s vyobrazeným psem rasy bígl, díky čemuž můžete perfektně ozvláštnit vaše konverzace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro získáte parádní aplikaci, se kterou si užijete hromadu zábavy. Program vám totiž konkrétně zpřístupní řadu zábavných efektů, jež můžete následně aplikovat na vaše fotografie, především tedy selfie snímky, a kompletně upravit vaši podobu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Bridge Constructor

Hledáte nějakou parádní hru, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny, a zároveň procvičí vaše logické myšlení? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohl by vás zaujmout titul Bridge Constructor. V této hře se chopíte role stavebního inženýra a budete budovat mosty. Budete ale taktéž muset splnit určité normy, aby byl most bezpečný, přičemž si musíte vystačit s dostupnými zdroji.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Majesty: Fantasy Kingdom Sim

Hra Majesty: Fantasy Kingdom Sim potěší především milovníky akčních strategií. Sami se zhostíte role krále vašeho magického království a vaším úkolem bude, abyste spravovali ekonomiku, poradili si s řadou nepřátel, s průzkumem žalářů a dalších tajuplných oblastí, s vědeckým vývojem a řadou dalších úkonů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Majesty: Northern Expansion

Velice podobnou hrou, která dokonce pochází od stejného vývojáře, jako výše zmiňovaná Majesty: Fantasy Kingdom Sim. Taktéž se jedná akční strategii, kdy se budete starat o vlastní území a taktéž se budete muset vypořádat s nejrůznějšími hrozbami. Nyní ale taktéž budete čelit drakům, kteří se jen tak nevzdají.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

ScannerLens+

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali naskenovat nějaký dokument, ale bohužel jste neměli po ruce skener? V takovém případě se může hodit praktická aplikace ScannerLens+, která si s tím úkolem dokáže hravě poradit. Naskenované dokumenty se poté vyznačují perfektní kvalitou a navíc program funguje jakožto správce těchto souborů.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.