Zavřít reklamu

Co si budeme nalhávat, v současné době už jsou CD a DVD disky jednoduše zastaralé a nepoužívá je prakticky nikdo. Tak jako tak se ale ještě před několika málo lety jednalo o primární médium, na které jste mohli zálohovat veškerá vaše data, kromě toho lidé DVD disky využívali také pro sledování filmů. Za skon DVD disků se zasloužily především flash-disky, které jsou o mnoho kompaktnější, odolnější a rychlejší. Jedno DVD navíc k tomu má kapacitu pouze 4.7 GB, což je v dnešní době opravdu extrémně málo. Pokud i vy patříte mezi jedince, kteří v minulosti DVD disky hojně využívali, a momentálně se vám po době válí desítky disků s fotkami či filmy, tak byste je měli rozhodně co nejrychleji převést do moderní podoby a uložit například na flash-disk anebo třeba na externí HDD.

Vše, co potřebujete, umí MacX DVD Ripper Pro

Jedním z hlavních důvodů, proč lidé přestali DVD používat, je mimo jiné jednoduché poškození či celkové zničení disku. Pokud takový disk poškrábete, tak už riskujete kompletní nečitelnost a ztrátu dat. Navíc k tomu se na discích může projevit i zub času, což opět nesvědčí nic dobrého. S převodem DVD do moderního formátu vám může pomoci program MacX DVD Ripper Pro. Na internetu je podobných programů k dispozici hned několik, každopádně MacX DVD Ripper Pro patří mezi naprostou špičku. U konkurence totiž často dochází ke zhoršení kvality výsledného záznamu, tak stejně některé aplikace nemusí náročný převod zvládat a tzv. „spadnou“. Popularitu programu MacX DVD Ripper Pro mimo jiné potvrzují také uživatelské recenze. V současné době je navíc MacX DVD Ripper Pro k dispozici ve speciální vánoční akci, kterou si představíme níže.

Vánoční akce aneb získejte MacX DVD Ripper Pro s 56% slevou anebo balíček 4v1 se 75% slevou

Jak už jsem zmínil v odstavci výše, tak momentálně na stránkách společnosti Digiarty, která za odvětvím programů značky MacX a WinX stojí, probíhá speciální vánoční akce. V rámci této vánoční akce můžete získat program MacX DVD Ripper Pro s 56% slevou, kdy za něj zaplatíte pouhých $29.95 z původních $67.95. To ale rozhodně není všechno – pokud byste měli zájem o vícero aplikací od společnosti Digiarty, tak můžete sáhnout po speciálním balíčku 4v1, který je momentálně v 75% slevě. V tomto balíčku se nachází DVD Ripper Pro, Video Converter Pro, MediaTrans a 5KPlayer. Konkrétně tento balíček zakoupíte za $39.95, a to z původních $169.95. Tato akce je samozřejmě omezená, tudíž s nákupem neotálejte.

MacX DVD Ripper Pro získáte s 56% slevou zde

4v1 balíček programů získáte se 75% slevou zde

Další skvělé funkce MacX DVD Ripper Pro

Na začátku tohoto článku jsme si společně uvedli, k čemu program MacX DVD Ripper Pro vlastně slouží. Zmínit bychom se však měli také o spoustě dalších funkcích, které při koupi MacX DVD Ripper Pro získáte. U ripování DVD to totiž rozhodně nekončí a tento program toho nabízí skutečno o mnoho více. Vrhněme se tedy přímo na věc.

macx dvd ripper pro

Podpora všech DVD

MacX DVD Ripper Pro dokáže pracovat jak s klasickými DVD disky, tak i s různě chráněnými DVD disky. Ať už je tedy vaše DVD uzamknuté na určitý region, popřípadě pokud disponuje ochranou 99-title DVD, či jakoukoliv jinou ochranou, tak se nemusíte ničeho bát. MacX DVD Ripper Pro si poradí s naprosto vším – je doopravdy jedno, jakým způsobem je disk šifrován. Kromě toho byste měli vědět také to, že MacX DVD Ripper Pro dokáže pracovat i s poškozenými disky a při převodu videa se pokusí o opravu, která je často úspěšná.

Ripujte do všemožných formátů

Pokud se pro MacX DVD Ripper Pro rozhodnete a pustíte se do prvního ripování, tak byste dále měli vědět to, že si můžete vybrat z nespočtu různých formátů, do kterých bude aplikace DVD převádět. Nechybí například klasické formáty v podobě MK4, MOV, FLV či AVI, kromě nich pak nechybí ani podpora H.264, MP3 či speciálních formátu pro jablečné produtky.

macx dvd ripper pro

Kvalita 1:1

Jak už jsem zmínil výše, tak mnoho konkurenčních programů má problémy s tím, že nedokáží převést obraz v kvalitě 1:1. Často při převodu dochází k různé kompresi a dalšímu znehodnocení obrazu, což je rozhodně nevyžádané – tedy pokud si to sami nenastavíte. V rámci MacX DVD Ripper Pro se můžete těšit na kvalitu 1:1, kdy nedojde k žádnému znehodnocení videa. Kromě převodu do MP4 si pak můžete také vytvořit virtuální disk ve formátu ISO, což se hodí v mnoha situacích.

Závratná rychlost

Pokud už jste se někdy pokoušeli o ripování DVD s pomocí nějakého konkurenčního programu, tak mi jistě dáte za pravdu když řeknu, že celý proces mohl trvat hned několik hodin – a ve finále jste s výsledkem nemuseli být spokojeni. MacX DVD Ripper Pro nabízí jako jeden z mála programů hardwarovou akceleraci. Díky ní se do celého procesu kromě CPU připojí také grafický akcelerátor. Ve finále tak převod celého DVD disku trvá okolo 5 minut, což je naprosto úchvatné. Oproti konkurenčním aplikacím je rychlost vyšší až 47x.

rychlost_macx_dvd_ripper

Jednoduchá editace

Jakmile si vaše video z DVD na vybraný formát překonvertujete, tak si výsledný záznam můžete v rámci MacX DVD Ripper Pro taktéž upravit. Konkrétně nechybí nástroje pro střih a spojování videí, oříznutí, přidání titulků a nastavení dalších parametrů. Až po dodatečných úpravách můžete jednoduše exportovat hotový záznam, který si pak uložíte kamkoliv budete potřebovat.

Nezapomeňte na vánoční akce!

Pokud hledáte aplikaci, která dokáže převést všechny vaše DVD disku do moderního formátu, tak můžete s hledáním přestat. MacX DVD Ripper Pro je totiž přesně to, co hledáte. S touto aplikací se ripování DVD disků stane naprostou hračkou. Převod jednoho DVD může trvat jen 5 minut, celková rychlost je oproti konkurenci 47x větší. Zároveň je při ripování zachována původní kvalita, tudíž nedochází ke znehodnocení obrazu či zvuku. Při exportu si můžete vybrat jeden z mnoha dostupných formátů, kromě toho si pak můžete na konec video upravit pomocí dostupných nástrojů. Pokud si chcete MacX DVD Ripper Pro koupit, můžete tak nyní učinit s 56% slevou, a to v rámci vánoční akce. Kromě toho můžete sáhnout také po balíčku aplikací 4v1, který pořídíte se 75% slevou.

MacX DVD Ripper Pro zakoupíte s 56% slevou zde

4v1 balíček aplikací zakoupíte se 75% slevou zde

Dnes nejčtenější

.