Zavřít reklamu

V úterý překvapil Apple svět náhlým představením zřejmě posledního nového produktu letošního roku ve formě náhlavních sluchátek AirPods Max. Ta se sice na pulty obchodů dostanou až v úterý 15. prosince, některým zahraničním novinářům je však kalifornský gigant zapůjčil na testy již nyní. Jak se jim zatím novinka líbí?

Na recenzenta Nilaye Patela z The Verge udělal sluchátka velmi dobrý první dojem, jelikož dle jeho slov zní přesně tak, jak Apple sliboval – tedy naprosto parádně. Jejich zvuk je ostrý a jasný bez zkreslení a to i při maximální hlasitosti. Recenzent sice připouští, že si sluchátka zatím neměl čas osahat důkladněji, ale alespoň po prvních chvílích s nimi je přesvědčen o tom, že je za plnohodnotnou konkurenci jiných high-endových modelů lze bez jakékoliv pochyby brát. 

Velmi podobně hodnotí sluchátka i David Carnoy z CNETu, který si u nich kromě zvuku pochvaluje i vynikající potlačení okolního hluku. To má být dle jeho slov ještě lepší než u modelů Sony WH-1000XM4 či Bose Noise Canceling Headphones 700, což jsou zřejmě dva nejpopulárnější modely dostupných hign-endových sluchátek na trhu. Kromě potlačení okolního hluku se pak dle recenzenta ze sluchátek i příjemně volá, jelikož zvládají solidně odfiltrovat nežádoucí zvuky či vítr. Zatím se tedy zdá, že se má svět skutečně na co těšit. 

Podívejte se i na první videodojmy: 

Dnes nejčtenější

.