Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

AnyMP4 MP4 Converter

Pokud občas pracujete s videem a hledáte jednoduchý a rychlý nástroj, který by vám dokázal pomoci, tak by vás mohl zaujmout program AnyMP4 MP4 Converter. Tato aplikace slouží pro převádění videí z/do formátu MP4, přičemž si zároveň poradí s převodem DVD i 4K videí. Zároveň vám umožní video ještě před exportem trošku upravit a vylepšit.

  • Původní cena: 749 Kč (629 Kč)

Wotja Pro 20: Generative Music

Aplikace Wotja Pro 20: Generative Music pravdpěodobně potěší především muzikanty a milovníky hudby obecně. S pomocí tohoto programu totiž můžete snadno a rychle skládat vlastní hudbu, různě ji mixovat nebo si jen užívat její poslech. Nástroj navíc nabízí více než 100 upravitelných šablon, které vám usnadní vaši práci.

  • Původní cena: 749 Kč (449 Kč)

Road Trip Planner

Současná situace nám bohužel moc cestování neumožňuje. Jak se ale říká, vše zlé jednou skončí, a přesně proto bychom se na návrat do normálu měli patřičně připravit. Aplikace Road Trip Planner vám umožní si kompletně naplánovat vaše nadcházející výlety, kdy si umístíte záchytné body na mapce, podle kterých se následně budete orientovat.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

GuitarLayers

Napadlo vás někdy, že byste se začali učit na nějaký hudební nástroj, přičemž nejvíce se vám zamlouvá kytara? V takovém případě byste neměli propást dnešní slevu na aplikaci GuitarLayers. Jedná se o profesionální program pro výuku hry na zmiňovanou kytaru, který vám vizualizuje celý proces a naučí vás řadu záležitostí.

  • Původní cena: 1 290 Kč (1 050 Kč)

House Flipper

Jestliže hledáte nějakou parádní oddechovou hru, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul House Flipper. V této hře totiž budete kupovat poničené domy, které následně budete renovovat. Přitom se tak budete muset vypořádat s řadou nejrůznějších problémů, a to od shnilých desek až po nefungující elektřinu. Opravené domy poté budete prodávat.

  • Původní cena: 16,79 € (8,39 €)

Dnes nejčtenější

.