Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné telefony se odjakživa pyšní skvělým výkonem, dlouholetou životností, a především prvotřídním designem. Od modelu iPhone 8 Apple přešel na skleněná záda, díky čemuž svým uživatelům dokázal nabídnout bezdrátové nabíjení skrze standard Qi. Tato vychytávka s sebou bohužel přinesla i jednu nevýhodu. Navzdory tomu, že kalifornský gigant slibuje využívání odolných skel, může poměrně snadno dojít k jejich prasknutí.

Prasklá záda aneb strašák všech jablíčkářů

Poměrně velice snadno se můžeme setkat s pádem našeho iPhonu. Asi ani není třeba zmiňovat, že se nejedná o nic příjemného. Naštěstí na téměř každý problém existuje efektivní řešení. Renomovaný iLoveServis si totiž s opravou zadního skla dokáže poradit doslova během pár chvil. Pro tento úkon si zde navíc pořídili unikátní stroj, který v České republice nemá konkurenci. Benefitem je, že tento stroj dokáže prasklé sklo vyměnit na počkání, podobně jako se vyměňuje například baterie. Jak to ale celé vůbec funguje a kolik taková oprava vlastně stojí?

Jak to celé funguje?

Jestliže máte prasklé sklo, jednoduše vám stačí navštívit pobočku v centru Westfield Chodov v Praze či Galerii Vaňkovka v Brně, kde odevzdáte své zařízení a můžete si například odskočit na nákupy. Následně si svůj iPhone vyzvednete již v plné kráse a s opraveným zadním sklem. Co když ale nejste z Prahy či Brna? V takovém případě rozhodně oceníte expresního kurýra. Ten si produkt vyzvedne přímo u vás doma a co nejdříve vám jej opět doručí zpět. Kromě toho iLoveServis.cz svým zákazníkům také nabízí doživotní záruku na práci svých techniků. Pokud byste se tedy setkali s nějakým problémem, který je způsoben chybou při opravě, nemusíte se vůbec ničeho obávat.

iLoveServis výměna prasklého zadního skla
Bezkonkurenčně nejnižší cena na českém trhu.

Bezkonkurenčně nejlepší cena na trhu

Přívětivá je přitom i cena samotné opravy. V případě iPhonu 8 a 8 Plus vás totiž vyjde na 1 990 korun, u iPhonu X/XS/XR na 2 290 korun a u telefonů loňské generace na 2 490 korun. Jedná se tak o bezkonkurenčně nejnižší cenu na našem trhu, díky které zaplatíte pouze polovinu toho, co byste jinak nechali u konkurence. S iLoveServis tak můžete ušetřit od 50 do 70 % bez jakýchkoliv dalších poplatků. Aby ale oprava proběhla bez jediného problému a nemuseli jste zbytečně čekat více, než je nutné, určitě byste neměli přehlédnout možnost rezervace. Tu můžete provést buďto online nebo skrze bezplatnou zákaznickou linku a domluvit si tak samotnou opravu na vhodný termín.

Dnes nejčtenější

.